Модис работи в насока подобряване качеството на живот в България

Модис работи в насока подобряване качеството на живот в България


Съдържание от Модис. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Модис е глобален лидер в предоставянето на професионални решения в областите на ИТ, инженеринг и природни науки, като в България, компанията е специализирана в изграждането на гъвкави и адаптивни ИТ услуги и решения на клиенти от цял свят. Нашата мисия е да помогнем на нашите партньори да подобрят качеството на живот в тази променяща се среда.", споделя Стела Точева, Директор Продажби за EMEA региона. "Това е и една от причините да работим съвместно със Сдружение "Българска организация за верификация на лекарствата" и да поддържаме контактният им център, който стартира работа по-рано тази година, допълни тя.


Разпространяването на фалшиви лекарства крие рискове за пациентите и здравните системи в целия свят. Ето защо фармацевтичният сектор в Европа, включително и България, обедини усилията си в разработване на система за верификация, която проверява дали лекарствените продукти са автентични. Системата има за цел да защити пациентите и да осигури снабдяването им с автентични лекарствени продукти, съобразявайки се с новите изисквания на ЕС за предотвратяване навлизането на фалшифицирани лекарства.


Въвеждането на система за верификация на лекарствените продукти в цяла Европа е ключова мярка за осигуряване на безопасността на пациентите и за да се осигури плавното й навлизане на нашия пазар, БОВЛ работи съвместно с Модис, за реализиране на Контактенцентър. Компанията проведе редица обучения на служителите, които ще работят по този проект, като гарантира качествена и навременна реакция на всички постъпили сигнали при верификация на лекарствата. Работното време на контактния център е от 9.00 до 18.00 часа в работните дни, като потребителите могат да изпращат и писмени запитания на info@bgmvo.org
Освен партньорството със Сдружение "Българска организация за верификация на лекарствата", Модис стартира работа и с още пет международни компании през първата половина на 2019 година, като услуги за тях, ще бъдат представени от офисите на компанията в Пловдив и София.


Благодарение на усилията и постигнатите резултати през изминалата година, компанията получи признания за своите иновации, глобално присъствие и експертиза, управление и развитие на служителите, кариерното развитие, както и корпоративната социална отговорност в сектора. Наскоро Модис България получи и наградата за "Аутсорсинг доставчик на услуги за 2019 година" по време на Първия регионален форум за Югоизточна Европа на компании от технологичния сектор и сектора на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност – SEE Innovation, Technology and Sourcing summit.


Модис работи в насока подобряване качеството на живот в България


За Модис


Модис е глобален лидер в предоставянето на професионални решения в областите на ИТ, инженеринг и природни науки. С повече от 20 години опит, организацията има офиси в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия.
Компанията стартира дейността си в България през 2005 г., под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco Bulgaria. След 14 години и множество успешни проекти, фирмата постави фокус върху портфолиото си от професионални решения, като раздели бизнеса си в България в две отделни компании и продължава да се развива в областта на предоставянето на аутсорсинг услуги под ново име – Modis Bulgaria.


Модис България предоставя IT Service Desk и Data Center поддръжка, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и решения за аутсорсинг на бизнес процеси на клиентите от цял свят.
В офисите в София и Пловдив работят близо 1400 човека, осигуряващи гъвкави и адаптивни решения на клиентите, позволяващи им бързо и лесно да развиват бизнеса си

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK