Новата клиника на ATA-DERMA отвори врати в Пловдив

Новата клиника на ATA-DERMA отвори врати в Пловдив


Съдържание от ATA-DERMA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

След осем години доверие, естетичен център ATA-DERMA на д-р Снежана Атанасова в Пловдив откри новата си клиника


Новата клиника ATA-DERMA на д-р Снежана Атанасова oтвори врати в Пловдив.
Естетичният център разполага с общо четири кабинета, единият от които с ВИП сектор. ВИП отделението за пациентите, търсещи дискретност и уединение има отделен вход, чакалня за придружители и собствен санитарен възел.


Новата клиника на ATA-DERMA отвори врати в Пловдив


Клиника ATA-DERMA е оборудвана с едни от най-успешните уреди в света на естетичната медицина. Един от тях е популярният сред холивудските знаменитости "Ултера", който е създаден в Харвард и използва ултразвуковата енергия, за да стимулира образуването на нов колаген, което води до видимо стягане на отпуснатите тъкани.
Пикосекундният "PicoSure" е лазерът, който премахва татуировки, перманентен грим, пигментации, белези от акне, стрии и бръчки. "UltraShape Power" използва импулсен, фокусиран ултразвуков сигнал за механично (нетермично) разграждане на мастните клетки. "VelaShape III" е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата. "СО2RE" лазера се използва за подмладяване на кожата и премахване на различни новообразувания. "Vbeam Prima" е последно поколение "Pulsed Dye" лазер, който e eдинствен в България и се използва за лечението на васкуларни лезии. Лазерът "Vectus" е ефективен избор за бърза лазерна епилация.


Новата клиника на ATA-DERMA отвори врати в Пловдив


Естетичният център предлага също дерматологични прегледи и услуги като химически пилинги, мезотерапии, всякакъв вид козметични процедури, както и поставяне на ботулинов токсин, филъри, конци, мезоконци.
Екипът на клиника ATA-DERMA в Пловдив се грижи за своите пациенти с максимален професионализъм и дискретност вече повече от осем години. Съставен е от управителя и главен дерматолог д-р Снежана Атанасова, д-р Мария Генова - втори лекар дерматолог, Елена Бутева - старша медицинска сестра, Сибел Садъкова - медицинска сестра, Митра Пехливанова – администратор и Цветелина Николова – рехабилитатор.
Новият естетичен център се намира на бул. "Шести септември" №35А в Пловдив.


Новата клиника на ATA-DERMA отвори врати в ПловдивКлючови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK