ЗОРА получи Сертификат за инвестиция клас "А"

ЗОРА получи Сертификат за инвестиция клас "А"

© ЗОРАСъдържание от ЗОРА. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 17 юли 2019 година Министърът на икономиката Емил Караниколов връчи 4 сертификата клас "А" за инвестиции издадени по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Стойността на проектите е близо 42 млн. лв., като те ще разкрият 158 нови работни места. Проектите са предимно в секторите производство, аутомотив, ИТ, складиране и съхранение на товари и др.


Проектът на "Зора логистик ММС" ООД, предвижда закупуване на земя и изграждане на съвременна складова база и офиси за складиране, съхранение и обслужване на чужди стоки и товари и ще бъде реализиран в управляваната от "Национална компания индустриални зона" ЕАД Индустриална зона Божурище.
Инвестиционният проект ще бъде изпълнен в рамките на 3 години, като основните дейности по реализирането му са свързани с изграждане на модерна складова база със съвременно технологично оборудване, с висока ефективност на дейностите и оптимизиране на процеса.


Размерът на инвестицията е над 17 млн. лв. и ще разкрие 33 нови работни места.


ЗОРА получи Сертификат за инвестиция клас "А"

© ЗОРА

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK