Имаш минута да спечелиш 5000 лв. и симпатиите на цяла Варна

Стартира видео конкурса 1 Minute Varna!

Съдържание от 1varna. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Имаш минута да спечелиш 5000 лв. и симпатиите на цяла Варна

© 1varna


Надпреварата е за авторско рекламно видео и послание за град Варна. Конкурсът има за цел да стимулира създаването на качествено съдържание, популяризиращо града ни като туристическа дестинация. Вълнуващото предизвикателство е подходящо за всеки творец или ентусиаст, който има поглед за интересните, красивите и забавните моменти от ежедневието и обкръжаващата ни среда, и обича да улавя тези моменти с камера и телефон. Победителят в конкурса, успял да пресъздаде неповторимата атмосфера на Варна в кратко и увлекателно видео, печели голямата награда от 5000 лв. Тя е предоставена от инициатора на конкурса - Хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ (www.interhc.com), по случай 50-годишния юбилей на комплекса. За най-добрите подгласници са гарантирани атрактивни награди – 2 ваучера за техника в размер на 500 лв., осигурени от специализираните магазини Dynaphos (www.dynaphos.com) и Photosynthesis (www.photosynthesis.bg). Множество други награди ще бъдат раздадени на участниците от партньорите на инициативата – магазини MAXsport и Reaction; Варна Картинг писта; технологичното събитие innowave summit; клуб за екстремни спортове - Adrenalin; Red Bull.


За участие в конкурса е необходимо създаване на авторски видео клип за дестинация Варна, с дължина между 60 и 90 секунди, носещ запомнящо се послание и рекламен слоган, заснет в рамките на Община Варна. Участието става на сайта на конкурса – 1varna.bg, а одобрените за участие видеа ще бъдат публикувани в платформата за гласуване - VOUBS, до 30.09.2019. Най-важното и водещо условие в конкурса е положителното послание за града, което трябва да носи всеки клип. Други важни критерии са качество на продукцията, оригиналност на сценария, авторско съдържание на материала, слоган. Всички допуснати до участие авторски проекти, ще бъдат разгледани и оценени на база гласуване. Победителите ще бъдат определени от гласовете на публиката и професионално жури, в състав: Явор Янакиев "100 кила" - артист, Александър Николов – режисьор, Николай "JO" Миланов – продуцент, Райна Серафимова – рекламен специалист, Маркетинг екип на Хотел Интернационал – организатор и специалист по туристическо съдържание. Награждаването ще се проведе в Хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ на официална церемония през октомври.


Пълните условия за участие в надпреварата може да прочетете на www.1varna.bg или да пишете на [email protected].

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK