Кристиан Руге е новият Генерален Мениджър на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Кристиан Руге е новият Генерален Мениджър на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско


Съдържание от Кемпински Хотел Гранд Арена. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Кемпински хотелите обявиха назначението на Кристиан Руге за новия Генерален Мениджър на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Г-н Руге има повече от 25 години стаж в туристическата индустрия с изключително богат опит, натрупан в Германия, Ню Йорк, Полша, Египет, Китай, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия.


Започва кариерата си в хотел InterContinental Frankfurt в Германия, където заема различни ръководни позиции във фронт офис. През 2001г. заминава за Ню Йорк като Асистент Мениджър в хотел InterContinental New York, а през 2003г. се завръща в Германия, заемайки поста на Асистент Фронт Офис Мениджър в хотел InterContinental Berlin и Мениджър Приходи в хотел LeMeridien Munich. Кариерният път на Кристиан Руге продължава с луксозната френска хотелска верига Sofitel, за която работи над осем години в хотелите Sofitel Munich Bayerpost в Германия, Sofitel Wroclaw Old Town в Полша и Sofitel Winter Palace Luxor в Египет. През 2012г. се присъединява към Кемпински хотелите като Хотелски Мениджър на Kempinski Hotel Airport Munich, последвано от повишение в Генерален Мениджър на Kempinski Hotel Taiyuan в Китай. През 2017г. Кристиан Руге заминава за Обединените арабски емирства като Генерален Мениджър на Kempinski Hotel Ajman. Последното назначение преди пристигането му в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е като Генерален Мениджър на Burj Rafal Hotel Kempinski в Рияд, Саудитска Арабия.


Кристиан Руге притежава магистърска степен по "Бизнес администрация" на Уелския университет и е сертифициран в "Стаи и стратегическо управление" от университета "Корнел". Германец по произход, освен майчиния си език, той говори свободно английски език и има добри познания по испански и френски език.


Кристиан Руге поема новата си мениджърската роля от Наталия Каширская, която беше Генерален Мениджър на най-награждавания хотел в България през последните две години.


Подобно на всички хотели от луксозната европейска хотелска група, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е член на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия в света алианс от независими хотелски марки и предлага различни предимства на членовете чрез програмата за лоялност на Kempinski Discovery Loyalty Programme.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK