Най-голямото експо за квалифицирани кадри на 10 септември в Арена Армеец

Career Show събира топ работодатели и квалифицирани кадри на едно място

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за нейтив пакети.

Съдържание от Career Show. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Най-голямото експо за квалифицирани кадри на 10 септември в Арена Армеец


Най-голямото кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019 ще се проведе на 10 септември в зала Арена Армеец. 150 топ компании ще търсят специалисти сред над 2000 кандидати, които ще посетят събитието. Career Show 2019 се провежда под патронажа на Министерство на икономиката и получава подкрепата на редица институции и организации.


Разположено на близо 3 дка площ, освен среща с работодатели, експото предлага общо 4 тематични сцени - Career Boost, Life and Work Balance, Silicon Valley и Main stage. В програмата организаторите залагат различни лекции, дискусии и уъркшопи за кариерно и личностно развитие. Нетуъркинг зоната събира на едно място лектори и специалисти от България и чужбина, а темите покриват интереса на ИТ специалисти, високи технологии, кариерни съвети, баланс работа - личен живот и други активности.


Регистрацията за кандидати е напълно безплатна, но задължителна и може да я направите бързо и лесно тук: https://careershow.bg/register/


"С Career Show вдигаме кариерните събития на едно ново ниво. Експото е не само най-голямото такова за квалифицирани кадри, но и предлага добавена стойност с програмата си. Специалисти на едни от най-големи компании в България ще очакват кандидати с атрактивни предложения и възможности за развитие. Съобразили сме се с нуждите на всеки, който иска да присъства като дори отделянето на обедната почивка би било достатъчно време, за да дойдете да се срещнете с работодателите и да вземете участие в дейностите", споделят от организаторите.


Специална телевизия Career Show TV ще излъчва интересни интервюта в сайта и страницата на събитието във Facebook. Церемонията по откриване на живо, както и програмата по Career Show TV ще гледате със съдействието на streamer.bg.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK