Предимство и добавена стойност с Hewlett Packard Enterprise в портфолиото на Солитрон

Съдържание от Солитрон. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Предимство и добавена стойност с Hewlett Packard Enterprise в портфолиото на Солитрон

© Солитрон


От месец юли 2019 година Солитрон България отново е дистрибутор на мрежовите решения, системите за съхранение и обработка на данни и сървърите на Hеwlett Packard Enterprise.


"HPE е лидер в категорията сървъри с наложилите се продуктови линии ProLiant, Synergy и Apollo (High-Performance Computing), като компанията предлага и широка гама от модели и решения при системите за обработка и съхранение на данни. В категорията "Мрежови решения" нашите клиенти ще могат да разчитат вече и на Aruba Networks – компания на Hеwlett Packard Enterprise. Включването на HPE към портфолиото на Солитрон България дава предимство и добавена стойност на нашите партньори при различните проекти и разнообразните изисквания на крайните клиенти" подчерта Златка Колева, Мениджър отдел Value в Солитрон.


"Партньорството ни ще спомогне да отговорим професионално на нуждите на все повече наши клиенти за реализиране на проекти с най-съвременни технологични решения от Hewlett Packard Enterprise" допълни Анна Иванова, мениджър Бизнес развитие и Търговски канали в Hewlett Packard Enterprise, управлявана от Селектиум.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK