Включи се в конкурса за стипендии по магистърска програма "Реклама и Бранд мениджмънт"

Включи се в конкурса за стипендии по магистърска програма "Реклама и Бранд мениджмънт"


Съдържание от ARC Academy. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Повечето от нас имат любим бранд, независимо дали става въпрос за мода, технологии, храни и напитки. Идентичността и ценностите са в основата на всеки бранд. В днешно време все повече и повече компании отделят значителни ресурси за създаването на положителен и социално отговорен имидж, с което се опитват да променят света около нас за добро.


Глобалното затопляне и опазването на околната среда са част от силно дискутираните теми в днешно време. Наред с тях има множество важни за хората социални теми, които могат да доведат до положителна промяна в ежедневието ни.


Задачата
Изберете социална тема, която подкрепяте, както и бранд, който харесвате. Анализирайте съществуващите социални инициативи, които любимият ви бранд вече е реализирал. Помислите за подобрения и развитие на тези инициативи или направо предложете нови такива. Може да мислите за комуникацията, за иновации в продукта и услугата, за оптимизиране на процесите и всичко, което може да окаже положителна промяна както за хората, така и бранда.


Форматът
Можете да направите всичко, което ще помогне да разберем идеята ви по-добре – от презентация, през интерактивно видео, до изпращане на реален проект в избран от вас формат. Важното е да покажете идеята си в пълния й и последователен вид.


За да участвате в конкурса, изпратете представяне на имейл branding@arc.academy или на адрес София 1124, ж.к. Яворов, ул. Мизия 23, ет.1 ARC Academy. Крайният срок за кандидатстване е 29 септември.
Финалистите ще бъдат определени от жури в състав:
Милин Джалалиев, co-founder, ARC Academy


Петя Григорова, Director of Student Success, АRC Academy
Иглика Филипова, редактор в "Капитал" и "Кариери"
Кирил Кирчев, редактор в "Капитал" и "Кариери"
Победителите ще бъдат уведомени лично до 5 октомври 2019 г., а имената им ще бъдат обявени официално на сайта на karieri.bg и на ARC Academy.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK