"карго-партнер" разширява директния си железопътен сервиз за групажни пратки по Новия път на коприната.

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

"карго-партнер" разширява директния си железопътен сервиз за групажни пратки по Новия път на коприната.


Съдържание от карго-партнер. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

В момента логистичният доставчик предлага жп транспорт на 40 футови цели контейнери и реализира 15 групажни консолидации по Новия път на коприната всяка седмица. Тези данни включват и наскоро въведени нови директни групажни сервизи между Китай и Европа. Все по-голям брой клиенти по целия свят разчитат на железопътните услуги на карго-партнер.
"Новият път на коприната е реалност отдавна. В бъдеще той ще става все по –важен не само за товари от Китай към Запада, но и за тези в Източна посока. "Това е оценката на Щефан Краутер (изпълнителен директор и собственик на "карго-партнер"). Всъщност компанията организира превоза на цели и групажни пратки с железопътен транспорт между Азия и Европа повече от половин десетилетие. "карго-партнер" забелязва постоянно нарастване на обемите и разширяване на маршрутите.


ЖП транспорт за цели контейнери /FCL/ между Европа и Азия


В сегмента "Цели контейнери" международният логистичен доставчик предлага седмични отпътувания между Европа и Азия за 40 футови контейнери. В допълнение към традиционните терминални връзки в Германия, като Дуйсбург и Хамбург, вносът в Европа вече се осъществява и през Малашевиче към и от Австрия, Чехия, Унгария и Словакия. Свързването на железопътните и сухопътните транспортни решения във всички страни от Южна и Източна Европа осигурява пълно покритие. В този регион "карго-партнер" е сред водещите доставчици на логистика, включително въздушен, морски и автомобилен транспорт.


"карго-партнер" разширява директния си железопътен сервиз за групажни пратки по Новия път на коприната.


Директен транспорт с LCL до няколко европейски страни


В сегмента "Групажните пратки /LCL/" се консолидират 15 контейнера седмично от Шенжен, Шанхай и Тиендзин до Варшава. Съвсем наскоро компанията въведе директни LCL железопътни превози от Китай до няколко терминала в Централна Европа, обслужващи множество дестинации в Австрия, Чехия, Унгария, Румъния, България, Словакия, Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина и Сърбия. Освен това портфолиото на железопътни услуги бе разширено чрез седмични консолидации от Хамбург до Китай, с товарене от цяла Европа и разпространение в цял Китай. Стартира и друга железопътна групажна услуга от Китай до Дуйсбург, с възможност за разпространение на пратки в Германия, Белгия, Холандия, Италия и Франция. Благодарение на директния транспорт, LCL сервизът осигурява кратки транзитни времена и помага да се избегнат рисковете и грешките при разтоварване и претоварване.


Експертиза с много предимства


Все по-голям брой клиенти на "карго-партнер" се възползват от железопътната алтернатива, защото тя е до 50% по-бърза от морския и до 60% по-икономична от въздушния транспорт. Ниските нива на CO са допънителнителен плюс .Услугите с железопътен транспорт на "карго-партнер" включват доставка "врата – врата" и редица услуги с добавена стойност като товарене, разтоварване, палетизиране и обезопасяване на контейнери, както и цялостна експертиза в митническото освобождаване в Европа и Китай. Съвременните инструменти за проследяване гарантират пълна прозрачност по веригата на доставки.


За карго-партнер
карго-партнер е логистичен доставчик, предлагащ цялостно портфолио от решения за въздушен, морски, сухопътен транспорт и складиране. С 35 години опит в областта на информационните технологии и оптимизацията на веригата на доставки, компанията проектира индивидуални услуги за широк спектър от индустрии, за да създаде конкурентни ползи за своите клиенти по целия свят.
Основан през 1983 г., товарен партньор генерира оборот от 753 милиона евро през 2018 г. и понастоящем работят 3000 души по целия свят.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK