Етичният бизнес в България - качество и стил

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Етичният бизнес в България - качество и стил


Съдържание от SIRCROW

Какво Ви кара да спрете за момент? Да се изолирате от всички задачи, обаждания, социални медии? Питайки се този въпрос, стигнахме до симпатичното ателие на SIRCROW MyShirt в полите на Витоша. Там намерихме спокойна и приятелска атмосфера, както и двамата му вдъхновяващи основатели - Владимир Андреев и Михаил Кърпачев, които винаги ще Ви посрещнат с широка усмивка и чаша кафе, на приятен разговор.


Въвеждате не много популярна услуга на пазара у нас - риза по индивидуален размер. Какво ви подтикна към това?


ВА: Управлявам семейната фабрика, която е в текстилния бизнес от повече от 20 години. Желанието ми беше да създаваме текстилни изделия под наша търговска марка, като затваряме целият процес - от проучване и разработване на дрехи до маркетиране и предлагане на крайни клиенти и бизнеси. Текстилния сектор, с изпълнението на "ишлеме", е подложен на изключително висок натиск за постоянно поддържане на ниски цени, което оказва пряко влияние върху работните заплати и съответно - върху екипа ни във фабриката. Вярвам, че с развиването на нов продукт, ние ще повишим условията на работа и заплащане и ще създадем усещане за повече стабилност и сигурност у хората ни.


Етичният бизнес в България - качество и стил


Какви са големите цели на един малък стартиращ бизнес?


МК: Стремежът ни е, първо, да променим разбирането и нагласите на българина за ексклузивност на услугата "риза по индивидуален размер" и да покажем, че услугата може да бъде достъпна до всеки джентълмен с отношение към външния си вид. . Наша мисия е също да образоваме пазара. Знам, че звучи гръмко, но в процеса на работата ни до момента стана ясно, че не много голяма част от мъжете в България са запознати с този тип услуга Искаме да променим това. Искаме да покажем ползите от една такава услуга и на тези, които не са се докосвали все още до нея. А тези, които вече я използват, но са принудени да купуват своите качествени мъжки ризи от други държави на значително по-високи цени, искаме да услесним, като предложим риза по индивидуален размер на световно ниво и достъпна цена.


Опишете ни вашите клиенти, имат ли те сходства?


ВА: Това, което забелязваме като прилика между клиентите ни е, че те държат на абсолютно безупречен външен вид. Обикновено са доста уверени, успешни джентълмени, които знаят какво искат и къде да го получат. Но най-интересният ни клиент несъмнено е съпругата до мъжа, който идва при нас. Бяхме учудени колко много жени пазаруват за човека до себе си. Обикновено именно дамите ни намират и организират всичко до самото идване на господина в ателието ни.


Етичният бизнес в България - качество и стил


Обикновено стартиращите бизнеси в България имат немалко трудности. Какви са вашите предизвикателства?


МК: В България не е лесно да се прокара нова идея, услуга или продукт. За съжаление сме малко скептични и трудно възприемчиви за новите неща. Въпреки това, ние предпочитаме да гледаме на предизвикателствата като нещо, което ни кара да растем, да се учим и да ставаме по-силни. А за да сме по-силни пред предизвикателствата, ние разчитаме на ползотворни и за двете страни партньорства с други фирми и с общи усилия да променяме статуквото. Вече имаме изградени такива партньорства с компании, произвеждащи мъжки аксесоари, а също и с една млада компания за химическо чистене. Отворени сме и за всякакви нови предложения от компании, чийто водещ принцип съвпада с нашия - да градим етичен бизнес.


Има ли някакво послание, което искате читателят да получи?


ВА: Има, да. Апелът ни е да спрем за малко и да се погрижим за себе си. Ние ще ви помогнем в това начинание. Както и да повярваме, че по родните ширини се случват страхотни неща. Качеството достига световно ниво и, най-важното - ние заставаме с нашето име зад него.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK