Villa Yustina Winery & Yustina Villas

Villa Yustina Winery & Yustina Villas


Съдържание от Yustina Villas. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Местоположение: Вила Юстина е разположена в полите на Родопската Яка, в село Устина на 25 км от Пловдив и 130 от София. Избата предлага тероарни вина в три серии – VILLA YUSTINA, 4 SEASONS и MONOGRAM, донесли над 100 медала от най-престижните конкурси на три континента.


Villa Yustina Winery & Yustina Villas


Настаняване: Новоизградените Yustina Villas разполагат с хотел и 4 къщи за гости. Капацитетът е за настаняване на 80 души в 26 двойни стаи и 8 апартамента. Ресторантът може да приеме 120 гости, предлагайки гурме удоволствия и чисти храни от собствената ферма. За групите със специални изисквания шеф-готвачът с дългогодишен опит в съчетанието на фини вкусове и отбрани вина може да подготви индивидуално многостепенно меню. Чудесен акцент за вашето събитие.


Villa Yustina Winery & Yustina Villas


Винен туризъм: Специално подготвеният екип посреща гости на български, английски и френски език. В избата ще откриете всичко за вашето събитие, от базови дегустационни пакети до гурме изживявания, прекрасна природа и много емоции. Пакетите включват посещение на парк-лозе, проследяване на "Пътя на виното" и дегустация на 3 – 7 вина в съчетание с подходящи местни ордьоври. Много предпочитани за тиймбилдинг са активности като "Star Winemaker", "Workshop Вино и Шоколад", "Как да дегустираме вино?" и др.


Избата разполага с дегустационни зали за 100 души и много възможности да приюти вашето събитие на открито, сред красивото парк-лозе или под плътната сянка в двора.


Villa Yustina Winery & Yustina Villas


Специални събития: Пикник с барбекю, чеверме с уникалните за България кози Боер или welcomedrink директно от винената чешма, всяко изискано удоволствие за вашите гости може да бъде изпълнено.
Вила Юстина разполага с богат опит като домакин на важни и специални събития, както лични и корпоративни, така и на дипломатическо ниво.


улица "Никола Петков" 51, село Устина, 4228, община Родопи, област Пловдив
www.villayustina.com, [email protected], +359 882 62 66 68


VillaYustina, villa_yustina_winery, VillaYustina
YustinaVillas.com, [email protected], +359 876 946 741

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK