"Букинг Експо" налага високи стандарти в организирането на бизнес пътувания

"Букинг Експо" налага високи стандарти в организирането на бизнес пътувания


Съдържание от Букинг Експо

Онлайн платформа предлага пълен пакет услуги и индивидуален подход


Ръководите и развивате бизнес или се фокусирате върху собственото си кариерно развитие? В такъв случай е твърде вероятно честите пътувания до различни страни да са нещо обичайно за вас.


В резултат на това бе обособена нова ниша, обединяваща традиционното търсене на самолетни билети и хотели със събития като изложения и конференции. Предлагат се комбинирани пакети, включващи полети, трансфери, настаняване в оптимално подбран хотел, посещение на събитието и други активности. Висококачествените услуги в тази област обикновено се свързват с дейността на "Букинг Експо".


Специализираната услуга премахва риска от пропуснати ползи
Компанията не е типичният туроператор - онлайн базираната платформа на "Букинг Експо" е комплексна система с удобен интерфейс, която предлага най-подходящото настаняване в хотели, а цените на услугите са между 10% и 40% по-изгодни спрямо всички останали възможности на пазара.


Всяка година се организират над 15 000 събития в световен мащаб. "Букинг Експо" предоставя възможност за избор между всички тях без изключение. Когато конкретно събитие бъде зададено като основен параметър за търсене, алгоритъмът предоставя избор от подходящи хотели в близост до мястото на събитието.


Умни решения и експертен подход
Компанията предлага пълен пакет от услуги, свързани с посещения на изложения, конференции, панаири, конвенции и бизнес срещи, както и ваканционни и тиймбилдинг събития в цял свят. Принципът на работа е прост - индивидуален подход към всеки клиент.


Онлайн базираната платформа е достъпна на 11 езика: български, английски, немски, френски, испански, португалски, руски, китайски, корейски, индонезийски и японски.


Достъп до над 700 000 хотела с натискането на един бутон
Основно предимство на платформата е интегрираната резервационна система, работеща съвместно с някои от най-влиятелните онлайн базирани доставчици на услуги като Travel Port, Expedia и Hotelbeds. На практика това дава на всички клиенти на "Букинг Експо" мигновен достъп до избор от над 700 000 хотела.


Компанията
"Букинг Експо" EООД e водеща международна компания, специализирана в туроператорската дейност, в частност организиране на посещения и участие на всички възможни събития, свързани с бизнеса.
Компанията извършва търговска дейност с туристически продукти и услуги на база валиден лиценз за туроператорска дейност с номер РК-01-7314.


Продажби и резервации:


https://www.booking-expo.com/bg/
https://www.hotel-search.site/
Booking Expo, Офис в България


ул.Хубча 2
София,1618, България
+359 2 437 31 53, 0887446464

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK