NEW EVENT- Вашият доверен организатор на събития

NEW EVENT- Вашият доверен организатор на събития


Съдържание от NEW EVENT. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

New Event представлява широко-спектърна агенция, специализирана в управление на събития. С екип от вдъхновени, креативни и всеотдайни професионалисти агенцията си поставя за мисия да предостави бизнес идеи, да подобри и развие дейностите и брандовете на клиентите си.


Имате ли визия за това как ще изглежда вашето мероприятие и къде ще се състои? А знаете ли как да поканите гостите си и какво ще им предложите? Ние ще ви помогнем с отговорите на тези и други въпроси. Стратегията, която изградихме в рамките на дългогодишния опит, ни доказа, че е от изключителна важност индивидуалният подход при организирането на събития за нашите клиенти. Без значение дали това е конференция, семинар или фирмено парти, визията за организиране на мероприятия винаги се създава съобразно ценностите на клиента на база дългогодишния опит на екипа.


NEW EVENT- Вашият доверен организатор на събития


NEW EVENT управлява портфолио от услуги за реализиране на ивенти от различен вид и мащаб, в това число:
- Научни конференции, семинари, конгреси и работни срещи;
- Специални представяния на нови продукти или брандове, кетъринг услуги за личен повод и тематично събитие;
- Корпоративни мероприятия, тийм билдинг и фирмени партита;


NEW EVENT- Вашият доверен организатор на събития


Нетуъркинг, експо и други по-нестандартни, за които може да попитате някой от нашите професионалисти.


Ключовата съставка за успешния микс на NEW EVENT, който гарантира още и още предстоящи събития, е екипът. В процеса на организиране на събитията участват експерти, които са отговорни за безупречното протичане на всички логистични процеси и дейности. За нас работата по предстоящи събития, независимо дали са конгреси, срещи на високо равнище, тиймбилдинг или личен повод, не е от 9 до 18 ч. Ние сме висококвалифицирани специалисти, които в същото време остават отдадени ентусиасти и визионери, за които всички предстоящи събития са лични проекти, изискващи пълно себеотдаване.


www.newevent.bg
email: office@newevent.bg
телефони: +359 887 861840
+359 2 494 94 84; +359 2 494 94 89
София, ул. "Кузман Шапкарев" №1, ет. 4

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK