Туризъм експо отново събира бранша под един покрив

Съдържание от ТУРИЗЪМ ЕКСПО Дестинация Варна

Туризъм експо отново събира бранша под един покрив


Туристическият бранш ще се събере под един покрив за трета поредна година във Варна. Домакин на най-значимото събитие в сферата - ТУРИЗЪМ ЕКСПО Дестинация Варна, ще бъде Дворецът на културата и спорта.


Туризъм експо отново събира бранша под един покрив


21-и до 23-и ноември близо 100 фирми, свързани с туризма, ще имат възможност да обменят опит, да покажат продукта си и да създадат нови контакти. Варна не е само лято и море, Варна има много повече възможности за туризъм. Затова подаваме ръка на бранша.


Организатори на туристическото експо са агенцията за маркетингови комуникации ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, със съдействието на Община Варна и участието на Министерството на туризма.


Близо 100 са фирмите, които тази година са заявили участие в изложението - браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, всички свързани с туристическия бранш. Специално участие на форума ще има летище Варна с най-актуалната информация за нови авиокомпании и дестинации свързващи морската столица с големи европейски градове. Своят продукт ще демонстрира и най-голямата онлайн резервационна платформа за хотели в България. Сред стоте фирми е и най-големият тур агент за Круизни почивки. През трите дни е предвидена и конференция, по време на която ще се коментират актуални теми в областта на основния поминък за Варна - туризма.


ТУРИЗЪМ ЕКСПО Дестинация Варна 2019 има за цел да превърне морската столица в център на туристическия бизнес и договаряне, като акцентира и представя всички възможности на региона. Изложението е ориентирано към създаване на трайно взаимодействие между бизнеса и туристическия бранш, както и към крайни клиенти За посетителите е предвидена томбола с атрактивни 5 звездни награди. Входът е свободен. Водещ на събитието ще бъде актьорът Симеон Лютаков.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK