IBS Bulgaria представя седмото издание на годишния форум IT Compass съвместно с IBM и Red Hat

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

IBS Bulgaria представя седмото издание на годишния форум IT Compass съвместно с IBM и Red Hat


Съдържание от IBS. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"


Кога: 26 ноември 2019 г.
Къде: Хотел Хилтън - София


Програма: events.ibs.bg/itcompass


Синергията между IBM и RedHat - във фокуса на събитието


Придобиването на Red Hat от IBM за 34 милиарда долара е безспорно най-голямата новина в технологичния свят за 2019 година. В светлината на цялостната трансформация към облачни технологии, обединените усилия на двете компании ги поставят като водещи технологични доставчици и визионери за бъдещето развитие в сферата на ИТ.


Red Hat токущо анонсираха обновената версия на Openshift 4.2. Най-популярната платформа за управление на контейнерни среди вече поддържа и хибридни облачни архитектури.


IBM, от своя страна, изцяло прегръща Red Hat OpenShift. Наскоро компанията обяви, че ще използва Red Hat OpenShift като основна среда за контейнери за всичките си хибридни облачни предложения, като това включва и IBM Cloud Paks: Пет предварително интегрирани решения от корпоративен клас, изградени върху OpenShift и комбинация от контейнеризирани IBM и Red Hat приложения и услуги, проектирани за конкретни случаи на използване като модернизация на приложения, управление и анализ на данни, автоматизация на процеси и RPA, корпоративна интеграция и мулти-облачно управление.


Седмото издание на ежегодния форум IBS IT Compass е изцяло посветено на синергията между IBM и RedHat. Лектори на събитието ще бъдат водещи специалисти от двете компаннии, които ще представят визията си за цялостната модернизация и трансформация на ИТ архитектурите и приложенията в свят доминиран от облачните технологии и контейнерите.


Форумът се организизра от Ай Би Ес България (www.ibs.bg) в партньорство с IBM и Red Hat и с медийната подкрепа на Капитал, СIO, Computerworld, TechNews.


IBS IT Compass ще се проведе на 26 Ноември 2019 година в х-л Хилтън. Достъпът е свободен, необходима е предварителна регистрация - на сайта са събитието events.ibs.bg/itcompass.


За повече информация: [email protected]


За IBS Bulgaria


IBS e сред водещите ИТ компании в страната и IBM Platinum Business Partner - ИТ консултант, системен интегратор и производител на софтуер. От 2003 година до днес компанията работи за дигиталните трансформации на някои от най-добрите и прогресивни организации в бизнеса и публичния сектор у нас. С фокус върху финансовата индустрия, аналитикс решенията и системната интеграция, текущо IBS изпълнява ключови проекти свързани с дигиталната трансформация на банковата сфера, Open Banking, модернизирането на инфраструктурата и управлението на информационните активи.
www.ibs.bg

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK