Mish Mash Fest – Christmas is coming

Най-добрите български творци и дизайнери се събират за Коледа в ЛарготоСъдържание от Mish Mash Fest. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Ларгото, част от античен комплекс "Сердика".


Коледното издание на Mish Mash Fest тази година ще превземе пространството на столичното Ларго - част от античен комплекс "Сердика". Над 60 от най-добрите български творци, дизайнери и концептуални артисти ще представят новите си изделия на 7 и 8 декември 2019 г. в рамките на Mish Mash Fest – Christmas is coming.
В продължение на два дни посетителите ще имат възможност да разгледат всички новости от участващите автори и да се заредят с добро настроение и ярка искра за предстоящите празници. Освен щандове на изложители ще има кът за почивка и похапване, където гостите ще могат да се настанят и да се потопят в празничната обстановка.


Организаторите от Момичетата от града не са забравили за децата – за тях ще има специални празнични забавления и коледни арт работилници, в коите те ще се научат да правят коледни играчки и украса.
Разнообразната и прецизна селекция на участниците гарантира задоволяване на всички вкусове. Дрехи, бижута и аксесоари, натурална козметика, детски играчки, книги и артикули за дома, празнична украса, поздравителни картички, и разбира се, вкусни изкушения и сгряващи напитки – това е накратко списъкът с изненадите на Mish Mash Fest – Christmas is coming.


Фестивалът е уникален по своя формат и се организира под известната вече марка Mish Mash Fest, чиито над 20 издания досега затвърдиха събитието като един от най-успешните градски фестивали в България.
Входът е свободен, заповядайте, защото Christmas is coming!


Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г.


Линк към ФБ събитието тук: https://www.facebook.com/events/2371111376539332/
Линк към страницата на Mish Mash Fest във ФБ тук:
https://www.facebook.com/mishmashfest/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK