Край Варна заработи новият логистичен център на "Елдоминвест"

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .Съдържание от Елдоминвест. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 06 Декември с водосвет и официална церемония бе открит новия логистичен център на "Елдоминвест". Вложените в проекта средства възлизат на 5,5 млн. лева. Модерната сграда е изградена в непосредствена близост до град Варна върху терен от 19 000 кв.м., със застроена площ от 5000 кв.м. и е с капацитет 6000 палетни места. Високата степен на автоматизация на складовото стопанство позволява едновременното и експедитивно обслужване на шест товарни рампи.


Логистичният център ще координира експедицията на продуктите "Елдом" в България и нарастващия износ към експортни пазари. "Елдоминвест" е водещ производител на уреди за дома с 33-годишна история. Енергоспестяващи бойлери, конвектори и готварски печки, произведени от българската комапания, работят безотказно в над 4 милиона домакинства в България и Европа.


Освен добре познатите продукти, през последното десетилетие в портфолиото на варненската компания все по-голям дял заемат уредите, използващи възобноовяеми източници на енергия.


"Елдоминвест" е първият български производител на високоефективни индиректни водонагреватели с обем до 2000 литра с един и два топлообменника. Освен тях, буферните съдове и термалните слънчеви колектори "Елдом" са важна част в съвременните ОВК инсталации на много хотели, учебни и здравни заведения, производствени предприятия и фамилни домове.


Едни от най-атрактивните продукти в портфолиото на "Елдоминвест" са новите термопомпени бойлери и термопомпени системи тип "въздух-вода" с wi-fi управление.


Във варненската компания, основана през 1987 г., днес работят повече от 550 висококвалифицирани специалисти. Благодарение на дългосрочната инвестиционна програма, следвана от мениджмънта на дружеството, трите завода на "Елдоминвест" са оборудвани с автоматизирани поточни линии от последно поколение. Това позволава стриктно проследяване на качеството на всеки един етап от производствения процес и предлагане на добри български продукти на световно ниво.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK