"София офис център" – бизнес сграда от ново поколение

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

"София офис център" – бизнес сграда от ново поколение


Съдържание от Europroperty. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Новата офис сграда на бул. Цариградско шосе" допълва средата на столицата. В близост до метрото и с модерен дизайн, тя осигурява комфортна среда и високо качество на живот и устойчивост на своите обитатели. "София офис център" вече може да се похвали и с официално разрешително за ползване, считано от януари 2020 г.


"Устойчивостта е развитие, което задоволява нуждите на настоящето, без да рискува бъдещите поколения да не могат да посрещнат собствените си нужди" – това е заключението на "Световната комисия по околна среда и развитие".


Днес много хора говорят за устойчивост, но малко от тях разбират истинското значение на термина и могат да си го представят. Този начин на работа е от първостепенно значение за бъдещето ни, имайки предвид настоящата употреба и разхищаване на материални и енергийни ресурси в световен мащаб. Бизнесът в устойчива среда постига все повече рентабилност, продуктивност на служителите и разширена база от клиенти.


"София офис център" е пример за BREEAM офис сграда. Притежава всички характеристики, необходими за постигане на отличен резултат за екологично и отговорно реализирана инвестиция с грижа за околната среда и бъдещите си ползватели. BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) е водещият в света метод за оценяване устойчивостта на сградите и влиянието им върху околната среда. Оценяването на сградата се базира на девет основни критерия и всеки един от тях носи различен брой кредити. "София офис център" е отличена със BREEAM 2016: Excellent, част "Офиси".


"София офис център" – бизнес сграда от ново поколение


Средностатистическият човек прекарва една трета от живота си на работа. Осигуряването на качествена работна среда вече не е лукс, а необходимост, която се гарантира на служителите. "София офис център" предлага висококачествена среда за работа, спазвайки изискванията на международния сертификат.


Бизнес сградата от ново поколение трансформира представите за офис пространство


Модерната и елегантна архитектура отличава "София офис център" в новоформулиралия се бизнес център на бул. "Цариградско шосе". Ключовото местоположение е само едно от удобствата, които предлага. На няколко минути разстояние се намира летище София, а в непосредствена близост е метростанция "Интер Експо Център - Цариградско шосе".


Сградата предлага 199 паркоместа на своите наематели, както и близост до буферния паркинг на метрото. На паркинга пред сградата има две колонки за зареждане на електромобили, чийто пазар се разпространява с бързи темпове в столицата. "София офис център" осигурява разнообразни решения за разпределение на етажите. Квадратурите варират от 350 кв.м до 1,450 св.м на етаж, като предлагат офис тип отворено пространство или индивидуално разпределен офис. За комфорта на обитателите са предвидени заведение за хранене и кафене.


Рентабилността и устойчивостта са основни бизнес цели на инвестиционна компания Europroperty през годините. Те вървят ръка за ръка при реализацията на всеки проект, какъвто е и "София офис център", защото устойчивата среда помага за развитието и дълготрайния успех на всеки бизнес.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK