Най-голямата ИТ Академия в Източна България отваря официално нов учебен център

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .Съдържание от Адванс Академи

Варненският ИТ образователен стартъп Адванс Академи открива разширен учебен център на 28 Февруари. На площ от 500 кв. м. в новият офис комплекс "Планекс Бизнес център" на улица Димитър Икономов 19 ще бъдат разположени 3 нови учебни зали със 70 места, учебна лаборатория оборудвана с 3D принтери, дронове и микроконтролери. С много ентусиазъм за бъдещето Адванс Академи се готви за третия си рожден ден.


През Март 2017 година Адванс Академи стартира с една зала, която можеше да посрещне едва 14 курсиста, желаещи да се впуснат във вълнуващия свят на уеб програмирането. Както технологиите се развиват, така и най-голямата Варненска ИТ академия се разрастна, като днес може да предложи обучения в три напълно оборудвани зали с общ капацитет от 70 места.


Адванс Академи разполага със собствена софтуерна лаборатория, а разработчиците, които са част от нея работят по различни национални и международни ИТ проекти. Преподавателите на Академията, разработиха специална авторска STEM програма за деца от 1-ви до 12-ти клас, която е структурирана на няколко нива и обхваща основните езици на Уеб, блоково и системно програмиране.


Вече трета година се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, JAVA , Дигитален маркетинг, както и JavaScript, а с преместването на Академията в новите зали ще стартират и цялостни учебни програми за WEB и JAVA разработчици.


За близо три години, Адванс Академи е провела 62 групови обучения и е успяла да даде нов кариерен старт на близо 30% от всички завършили курсисти.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK