Българската крафт бира Hills се присъединява в набирането на средства за борба с COVID-19.

Ръководството взема тежко за бизнеса решение в подкрепа на борбата срещу Covid-19.

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Съдържание от Hills Beer. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Българската крафт бира Hills се присъединява в набирането на средства за борба с COVID-19.


Не само да не се спре производство заради временното затваряне на ресторанти и заведения, а да допринася с 30% от стойността на всяка продадена бутилка Hills. Бутилирането продължава да се извършва по всички стандарти за чистота и стерилност.


Първоначачална сума от 5000 лв. се дарява на УМБАЛ-Пловдив, с която болницата е преценила да закупи предпазни облекла и консумативи за медиците от първа линия. Останалите средства ще се предоставят на седмична база, към същата болница.


От днес - 31 март, всеки може да подкрепи каузата, като просто се наслади на истинска бира, без консерванти и стабилизатори, богата на витамин Б-комплекс, ценни минерали и аминокиселини.


"Целта ни е да останем истински хора. Искаме макар и с малко, да сме съпричастни и да помагаме. Това ни коства много, но сега най-важно е опазването на здравето ни. Всеки лев е от значение. Ще се радваме да сме пример за добро дело. А хората, които изберат нас, да знаят, че ние го правим за тях." - сподели един от съоснователите.


Пивоварна Hills е в близост до Пловдив. В момента е затворена за посетители, но продължава бутилираното си производство. Извършва безплатни доставки за градовете София и Пловдив. Може да намерите Hills и в обектите на Метро, Фантастико-София, Лекси-Пловдив или избрани магазини за крафт бира и продукти. Повече информация във Фейсбук страницата @hillsbeer, и пълен списък с обектите на www.hills.beer/explorer.


С благодарност от екипа и пожелание за ЗДРАВЕ!
Hills beer.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK