eMAG прави поредица от дарения за болници

В солидарност с борбата срещу епидемията онлайн магазинът осигурява маски за медицинския персонал

eMAG прави поредица от дарения за болници


Съдържание от eMAG. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

В настоящата кризисна ситуация, която подлага на особено изпитание медицинския персонал, eMAG подкрепя усилията му с поредица от дарения за болници. До момента онлайн магазинът е осигурил общо 92 000 защитни маски (на стойност над 100 000 лв.) за Военномедицинска академия София и ще продължи да разширява дарителската си кампания.


През последните седмици електронната търговия се превърна в една от опорите на икономиката, с важна роля за обществото. Отговаряйки на нуждите на клиентите с коректност и отговорност, сигурното и своевременно предлагане и доставяне на продукти помага на хората да се адаптират към променения начин на живот и работа. Като лидер в тази сфера eMAG прилага комплекс от мерки за безопасност и подкрепа на своите служители, на обществото и на потребителите в настоящите трудни времена. Компанията за онлайн търговия се включва активно в борбата срещу коронавирусната епидемия във всички страни, в които оперира, в стремеж да отговори на някои от най-спешните нужди в системите за здравеопазване.


"Всички сме изправени пред сериозни предизвикателства в пандемичната ситуация, която драстично промени начина ни на живот и работа, ограничавайки личните контакти, нарушавайки веригите за доставка и логистика и застрашавайки световната икономика. Но най-голямо е напрежението, на което са подложени героите от първата линия: лекари, сестри, спешна помощ и останалите професионалисти, които се грижат за нас" - казва Андрей Попеску, директор на eMAG България. "Вярваме, че колкото по-скоро се реши здравната криза, толкова по-бързо като общество ще можем да възстановим нормалния си режим на дейност и по този начин ще бъде овладяно и задълбочаването на икономическите последствия. Даренията, които прави нашата компания, са в помощ на българската здравна система и на медицинския персонал от първата линия на борбата с епидемията, който показва безпрецедентен професионализъм в критичната ситуация и заслужава нашата подкрепа и благодарност."
eMAG ще продължи да разширява дарителската си кампания, включвайки в нея нови медицински институции и организации, ангажирани с предоставянето на помощ и овладяването на кризисната ситуация.


За eMAG.bg:


eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Групата от компании в Румъния и България е основана преди 19 години и скоро си спечелва репутацията на мултинационален експерт в електронната търговия с дейност в 4 държави (България, Унгария, Полша и Румъния). eMAG предлага в България повече от 100 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 900 000 артикула в много категории, включително телефони, телевизори, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства. eMAG.bg предлага също играчки, книги, стоки за дома и градината, продукти за красота и здраве, хоби, модни и спортни стоки. eMAG.bg се превърна в шопинг дестинация, предлагаща възможност за удобно пазаруване и през мобилно приложение. www.emag.bg

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK