Международният Channel Trends+Visions

Съдържание от ALSO. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Международният Channel Trends+Visions


Огромен успех за виртуалния панаир на ALSO.


На 28 април се проведе International Channel Trends+Visions - виртуалният панаир на ИТ-индустрията. След положителния отзвук, който компанията получи на цифровия CTV в региона DACH, сега той беше проведен международно. Събитието в момента е едновременно на седем платформи за 20 страни на ALSO. За по-малко от четири седмици екипът се свърза с доставчици, покани дистрибутори и представители на пресата. Идеята бе посрещната с огромен интерес: повече от 250 доставчици участваха с щандове, бяха изнесени 285 презентации, както от вендори, така и от експерти на ALSO, и бяха проведени близо 60 уебинара. Около 10 000 посетители от всички платформи получиха най-новата информация за тенденциите и темите на ИТ индустрията.


В своето приветствие Густаво Мьолер-Хергт, Главен изпълнителен директор на ALSO, открои големите шансове, които вижда за ИТ индустрията. "Кризата може да бъде възможност за всеки - ако имате правилния партньор, който инвестира в бъдещи технологии и платформи, и правилните хора."


Огромен интерес предизвикаха решенията за съвременното работно място и consumptional бизнес моделът, презентациите за киберсигурността, интернет на нещата и предложенията за офис и училище от вкъщи.
Густаво Мьолер-Херг: "Ние със сигурност пропускаме директния контакт с нашите клиенти и по техни искания отново отваряме офисите си стъпка по стъпка. Но в същото време сме сигурни, че това няма да е и последното организирано виртуално събитие. Това е чудесен начин да бъдем свързани и да сме в безопасност в същото време. "


Поради страхотния интерес и многото заявки, седемте платформи на виртуалния международен CTV панаир ще останат отворени до 3 май 2020 г.


Линк за регистрация: https://www.rayseven.com/r7/runtime/alsoctv/all/registration.guest.php


Директен линк към информацията за медиите: https://www2.also.com/press/20200429en.pdf


ALSO Holding AG (ALSN.SW)(Емен / Швейцария) свързва доставчици и купувачи в ИКТ индустрията. ALSO предлага на повече от 110,000 клиента достъп до хардуер, софтуер и ИТ услуги от над 660производители. Клиентите могат да се възползват, освен от традиционната дистрибуторска гама, и от широк набор услуги, персонализирани за тях, включително в областта на логистиката, финансите и ИТ. От развитието на сложни ИТ решения за предоставяне и поддръжка на хардуер и софтуер, до обратно изкупуване, рециклиране и ремаркетиране на ИТ хардуер, ALSO също така предлага и всички услуги" под един покрив". ALSO е представен в 23 европейски страни и през 2019 има около 4 000 служители, а генерираните общи продажби са около 10,7 милиарда евро. Главен акционер на ALSO Holding AG е Droege Group, Дюселдорф, Германия. За повече информация: https://also.com


Droege Group
Droege Group (основана през 1988) е независима консултантска и инвестиционна компания, собственост изцяло на семейство Droege. Компанията е специалист в комплексни индивидуализирани реструктурирания на фирмите с цел увеличаване на стойността им. Droege Group комбинира в своя бизнес модел семеен стил на управление със силен собствен капитал за постигане на семеен венчър бизнес модел. Групата се ангажира с преки инвестиции в дялово участие в корпоративни спин-офи и средни предприятия в "специални ситуации". Групата е един от пионерите в развитието на бизнеса, ориентиран към "изкуството на резултатното изпълнение, оползотворяващо всички възможности". Droege Group следва фокусирана стратегия за инвестиции базирана на големите съвременни тенденции, (знания, свързаност, превенция, демография, специализация, бъдеща работа, електронна търговия 4.0). Стремеж към качество, иновации и скорост са принципите, които определят развитието на компанията. В последните години Droege Group се позиционира успешно на националния и международен пазар и оперира в 30 страни. Повече информация на: https://droege-group.com


Освобождаване от отговорност
Тази информация за пресата съдържа твърдения за бъдещето на базата на сегашни предположения и прогнози, направени от ръководството на ALSO. Известни и неизвестни рискове, несигурност и други фактори могат да доведат до реални разлики между прогнозните изявления, направени тук и фактическото развитие, по специално резултатите, финансовата ситуация и представянето на Групата. Групата няма отговорност да актуализира своите прогнози или да ги адаптира с оглед да отговарят на бъдещи събития или тенденции.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK