Българското месопреработвателно предприятие "ЕКО МЕС" ЕООД предлага български месни продукти с традиционно специфичен характер

"Еко Мес" ЕООД в продължение на над 20 години произвежда продуктите си по стари български рецепти

Българското месопреработвателно предприятие "ЕКО МЕС" ЕООД предлага български месни продукти с традиционно специфичен характер


Съдържание от ЕКО МЕС ЕООД. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

През изминалите месеци месопреработвателно предприятие "ЕКО МЕС" представи поетапно на пазара голямо разнообразие от слайсирани продукти в удобни опаковки.


На вниманието на клиентите се представя голям избор от слайсирани шпекови колбаси, луканки, сурово-сушени продукти, сушеница, суджуци, продукти от телешко месо, жарени деликатеси и месни деликатеси с традиционно специфичен характер.


Слайсираните продукти допълват портфолиото на фирма "ЕКО МЕС" като разнообразните деликатеси са подходящи за всяка трапеза.
Продуктите освен удобни за консумация, запазват и своите вкусови качества, тъй като са пакетирани в защитна атмосфера: МАР.


Български продукти, регистрирани като храна с традиционно специфичен характер (ХТСХ) са: "Пастърма говежда" , "Филе Елена", "Луканка Панагюрска", "Роле Трапезица" и "Кайсерован врат Тракия".


Тези продукти са защитени и вписани в Европейския регистър на храните с традиционно специфичен характер.
Обозначението, което притежават "ХТСХ", гарантира използването на утвърдени методи на производство и високо качество. Фирма "ЕКО МЕС" ЕООД , която е член на сдружение "Традиционни сурово-сушени месни продукти", предлага продуктите в различни опаковки: малка и гастро разфасовка, както и в удобна слайс тарелка.
За производството на тези деликатеси грижливо се подбират висококачествени суровини и всички вложени ароматни подправки.


И четирите изброени месни деликатеси са добре познати на всички, тъй като присъстват на българската трапеза от поколения наред.


Забележителният вкус на традиционните продукти се дължи на употребата на характерни български подправки като чубрица, сминдух, млян черен и червен пипер.
От появата им на пазара слайсираните продукти се радват на добри и постоянни продажби, както и на постоянни и увеличаващи се консуматори.


Удобните слайс тарелки са чудесно решение за всяко семейство и трапеза и спестяват време, което да прекараме с любимите си хора.


Професионално слайсираните деликатеси предоставят възможност на всяка домакиня да се представи на ниво пред своите скъпи гости.


Българската фирма "ЕКО МЕС" ЕООД стартира своята дейност през 1998 година . Базата на месопреработвателно предприятие "ЕКО МЕС" ЕООД е разположена в село Величково, област Пазарджик. Фирма "ЕКО МЕС" ЕООД контролира всички критични точки на производствения процес от влагането на суровините, хигиената, условията на труд, транспорта и доставянето на продукцията до крайния клиент. Във фирмата е въведена системата за контрол на качеството и безопасността на продукцията- IFS Food Version 6.1 . За производството на своите продукти използват най-модерни машини, съоръжения и технологии на водещи европейски фирми.


Производството на "ЕКО МЕС" включва богата гама трайни варено - пушени и сурово - сушени колбаси и деликатеси с търговската марка"ЕКО МЕС" ЕООД . Наличието на достатъчно производствена площ и сушилни им позволяват да поддържат нужните количества от предлаганите продукти и да успяват да задоволят търсенето на своите клиенти. Фирмата разполага със собствен хладилен транспорт, с който извършва доставка на продукцията до своите клиенти. Имат добре разработена дистрибуторска мрежа, която покрива цялата територия на Република България.


Българската фирма "ЕКО МЕС" ЕООД печели многократно отличия на редица изложения. Със златен медал на изложение МЕСОМАНИЯ са наградени през 2017 и 2018 продуктите от серия "FIT MEAT", като продуктите от тази серия са в съответствие със световните тенденции за водене на здравословен и пълноценен начин на живот и намаляването на изкуствените добавки в ежедневния прием на храни. През 2018 и 2019 със златен медал са отличени продукти от "Домашна серия", отличаващи се с автентичен български вкус.


През летните месеци фирма "ЕКО МЕС" ЕООД планира разработването и пускането в продажба на различни продукти с атрактивна визия, задоволяващи желанията и търсенето на своите клиенти.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK