карго-партнер засилва присъствието си в в Бенелюкс с два нови офиса

Международният логистичен доставчик разширява портфолиото си от услуги в Западна Европа и отвори два нови хъба в Белгия и Холандия. Нов склад в Рурмонд, Холандия, както и офис на летището в Лиеж, Белгия разширяват регионалната мрежа на карго-партнер.

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Съдържание от карго-партнер. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

карго-партнер засилва присъствието си в в Бенелюкс с два нови офиса


С отварянето на новия офис в Белгия карго-партнер засилва позициите си във въздушния транспорт и установява пряко представителство в този важен товарен център. Напоследък летището в Лиеж се откроява със силен ръст на обема, пълно отсъствие на ограничения в полетите и клиентски ориентирани решения. В момента други европейски локации за превоз на въздушни товари са в застой.


Множество компании от фармацевтичната и автомобилната индустрия са се преместили в региона и се възползват от благоприятното географско и икономическо положение. Благодарение на многото превозвачи, работещи на летището в Лиеж, то се е превърнало във важен център за електронна търговия.


Поради нарастващите обеми за доставка на товари в Лиеж бе взето решение за създаване на нов офис на карго-партнер, който влезе в експлоатация още през април.


карго-партнер откри нов терминал с офиси и складове в Рурмонд, Холандия, в началото на май. Решаващи за избора на обекта бяха удобните транспортни връзки в югоизточна Холандия, точно на границата с Белгия, Люксембург и Германия. Три столици и германският многолюден регион Рейн-Рур са разположени на 250 километра от логистичната база. В допълнение, 60 процента от покупателното население на Европейския съюз се намира в рамките на 500 км. Най-важните летища в региона също са наблизо.


Офисът в Рурмонд ще обработва множество национални и международни сухопътни пратки. Новият склад ще функционира като консолидационен център за регионалния логистичен бизнес. Първите редовни маршрути между Западна Европа и Южна и Североизточна Европа вече стартираха на 11 май. Освен това карго-партнер предлага комбинирани решения с автомобилен и железопътен транспорт от и до Китай благодарение на широка мрежа от офиси в Европа.


Новият склад е със 7 000 м² складова площ, както и зона за претоварване и осем рампи за камиони. Обектът е под непрекъснато видеонаблюдение и е оборудван с модерни системи за пожарна безопасност. Има възможност за съхранение на опасните стоки, които се поставят в специални IBC контейнери. Складът е подходящ и за съхранение на товари с клас ADR 2.3, 4.1, 6.1, 8 и 9.


Стефан Краутер, главен изпълнителен директор на карго-партнeр, коментира отварянето на двата офиса:


"Положителното развитие на бизнеса на нашите клонове в страните от Бенелюкс доведе до решението да разширим мрежата си в този динамичен регион. Сигурни сме, че отличната работа на нашите местни колеги ще добави огромна стойност и ще повиши качеството на услугите на цялата ни компания.


"карго-партнер присъства в Холандия (Ротердам, Амстердам, Рурмонд) от 2006 г. и в Белгия (Брюксел, Антверпен, Лиеж) от 2007 г. В Ротердам, фирмата разполага и със своя "Специализиран Център за проектни товари".

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK