УниКредит Булбанк ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

УниКредит Булбанк ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK


Съдържание от River Park. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

УниКредит Булбанк е финансовата институция, която ще застане до инвеститора Недвижими Имоти Дивелъпмънтс в изграждането на River Park. Проектът е един от най-мащабните в София и се състои от къщи на две нива, всяка от които е с индивидуален двор. Ситуиран е в подножието на Витоша, в близост до началната станция на лифта от Симеоново към върха на планината.


Главният изпълнителен директор на Недвижими Имоти Дивелъпмънтс Ори Нив сподели, че вярва в успеха на проекта: "В последните месеци всички ние се уверихме колко е важно мястото, в която живеем, работим и споделяме с близките си. Нашата цел е да създадем комплекс, в който има място за всички ни, домове, които предлагат комфорт, спокойствие и удоволствие, прекарано у дома".


"УниКредит Булбанк се утвърди като надежден партньор на бизнеса и ние продължихме да подкрепяме добрите проекти, въпреки предизвикателствата, пред които ни изправи кризата, свързана с CoVid-19. Радваме се, че сме финансиращата банка на едни от най-мащабните проекти в София", сподели Ана-Мария Баракова, директор "Финансиране на недвижими имоти", Уникредит Булбанк.


Банката вече доказа стабилната си капиталова позиция и готовността да подкрепи икономиката на страната, както и своите бизнес клиенти и физически лица с различни мерки, схеми за финансиране и отпускани кредитни линии.
River park Разполага с всички необходими разрешителни за строеж. Вече се извършват и дейности по разчистването и подготовката на терена, а съвсем скоро на място отвори врати и офис на инвеститора, където всеки, който се интересува може да се запознае с River Park в детайли, както и да усети атмосферата на пространството.


Архитектурният проект на River Park предвижда изграждането на 352 еднофамилни къщи с двор, с изглед към Витоша и към София, върху терен от 215 000 кв.м. Реализацията ще протече в три фази. Първата от тях се очаква да бъде финализирана през лятото на 2022 година с първите 110 къщи.


Отличителен детайл за River Park е ниската плътност на застрояване - едва 15%, в резултат на което на площ от над 179 000 кв.м. ще бъдат създадени просторни зелени пространства с над 3000 дървета, сред които жителите ще могат да се насладят на пикник зони, алеи за разходка и бягане, фитнес на открито, парк за кучета и обслужваща инфраструктура.


Компанията зад River Park има повече от 40 години опит в областта на недвижимите имоти. Проектът се финансира от Недвижими Имоти Дивелъпмънтс (RED), което е 100% дъщерно дружество на Dynamic Group - международна инвестиционна група със седалище в Нидерландия, основана през 1973 г., като по-голямата част от дейностите й са свързани с развитие на недвижими имоти в глобален мащаб.
www.riverpark.bg

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK