Бирен бранд с кампания в подкрепа на заведенията

Съдържание от Staropramen. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"
Бирен бранд с кампания в подкрепа на заведенията

15 000 литра бира подарък помагат на квартални кафенета и ресторанти от цялата страна да отворят врати отново


Един от най-засегнатите от пандемията сектори в страната бяха заведенията. В продължение на повече от два месеца техните врати останаха затворени. Може би дори някои от тях ще останат затворени. Преди два месеца въпросът, който си поставяха собственици, наематели, управители на заведения беше "кога ще отворим отново".
С облекчаването на мерките и разрешаването на работата на заведенията на открито и закрито сега въпросът пред тези хора стои по малко по-различен начин - ще можем ли изобщо да отворим?


В този момент заведенията имат най-голяма нужда от подадена ръка, а приятелите и партньорите са точно за това. Ето защо през месец юни Staropramen започва кампания в подкрепа на малкия и средния бизнес. Марката ще подпомогне първите зареждания на свои партньорски заведения в цялата страна, подарявайки безвъзмездно 15 0000 литра бира на 300 обекта. Чрез този жест на съпричастност биреният бранд помага на заведенията да отворят врати отново след края на карантината.


"За нас беше много важно да намерим подходящ начин, по който да помогнем на партньорите си да продължат след това предизвикателство и да им покажем, че заставаме зад тях. Изграждането на партньорски отношения с бизнеса винаги е било част от цялостната ни стратегия за развитие на бранда и на компанията, защото само така се постигат дългосрочни успехи и за двете страни - партньорите ни могат да разчитат на нас и в добри, и в трудни моменти, както и ние на тях за това да предлагат по най-добрия начин нашите продукти и да създават лоялни потребители" - коментира Лилия Манахилова, Старши бранд мениджър "Премиални марки" в "Каменица" АД.


Кампанията ще протече под надслов "Животът отново по твой вкус", отправяйки поглед към новата обстановка, в която живеем. Staropramen призовава всички да се включат в инициативата, като посетят любимите си квартални заведения и по този начин им помогнат да заработят отново, "защото животът има още по-добър вкус, когато сме заедно".


За да научите повече за инициативата и всичко, което се случва около нея, можете да следите официалната Facebook страница на Staropramen: https://www.facebook.com/StaropramenBulgaria/

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK