Модис България с отличия за Динамично развитие и Бизнес лидер на годината от B2B Media

Модис България с отличия за Динамично развитие и Бизнес лидер на годината от B2B Media


Съдържание от Модис България

Модис България е финалист и победител в две от категориите на шестото издание на Годишните награди на b2b Media 2020. Церемонията по обявяване и връчване на отличията се проведе на 2-ри юли 2020г. в Nova Art Space в гр.София. Компанията бе наградена с второ място в категория "Динамично развитие", а Изпълнителният Директор за България, Филип Рувре, получи награда за Бизнес лидер на годината.


Модис е отличена за своите постижения през последните 3 години, в които брандът присъства на българския пазар, и се утвърждава като един от най-желаните работодатели и бързоразвиващи се технологични бизнеси у нас. През 2019г. Модис разширява своето присъствие в страната и открива нов офис в гр. Пловдив, а броят на служителите в организацията достига 1400 души. Междувременно, компанията провежда множество вътрешни инициативи за обучение, развитие и развлечение на своите служители, с което се превръща в предпочитан работодател за ИТ специалисти, софтуерни инженери и разработчици, както и кадри с чуждоезиков профил. Вниманието на журито привлякоха и част от другите отличия на Модис до момента - за Компания на годината (2019) от International Business Awards, както и за Аутсорсинг доставчик на услуги за 2019г. от Българската Асоциация за Иновации, Бизнес Услуги и Технологии и Българска Асоциация на Софтуерните Компании.


"Гордеем се, че компанията ни получава това признание от b2b Media и авторитетното жури. През последната година постигнахме изключителни резултати с развитието на бизнеса си в България, с привличането на нови партньори на Модис, както и на голям брой нови служители в организацията. Въпреки трудностите пред компаниите и обществото в момента, вярвам, че ще запазим бизнеса си стабилен с амбицията за още по-голям ръст през слеващите 3 години." - сподели Стела Точева, Директор Продажби за Модис България и ЕМЕА региона, която получи отличията от името на компанията.


"Горд съм с това признание и съм благодарен на B2B Media и уважаемото жури за тази награда. Като бизнес лидери, наша мисия е да предоставим необходимата подкрепа на своите клиенти и партньори, особено във времена на несигурност, в каквито се намираме в момента. Благодарен съм и на целия ни екип в България за всеотдайната работа и страхотните постижения, благодарение на които страната е ключова локация за Модис на глобално ниво." - коментира г-н. Рувре след спечелване на индивидуалното отличие в категория "Бизнес лидер на годината".


През 2020г. наградите на b2b Media отличиха постиженията на компании и професионалисти за изключителни програми, гъвкавост, иновативност, стратегии и грижа за служителите в усилията си за преодоляване на кризисните обстоятелства. Част от журито бяха представители на организаторите от B2B Media, бизнес лидери и професионалисти от сферите на човешките ресурси, финанси, комуникации, както и членове на обществени организации. По време на официалната церемония бяха обявени финалисти и победители в общо 30 категории на конкурса.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK