Графа изнася четири поредни концерта на парк център "Юнак" при строго спазване на епидемичните мерки

Съдържание от Монте Мюзик. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Графа изнася четири поредни концерта на парк център "Юнак" при строго спазване на епидемичните мерки


При строг контрол за спазването на епидемичните мерки ще преминат четирите концерта на Графа на открито. Датите са 14, 15, 16 и 17 юли, а мястото е парк център "Юнак" (до национален стадион "Васил Левски"), София.
Във всяко едно от четирите събития ще бъде представен изпълнител от популярния телевизионен формат, на който Графа е треньор. На 14 юли преди него на сцената ще излезе Тино, на 15 юли очакваме Елена Сиракова и Александър Салчев, 16 юли - Алекс Георгиев и в последната концертна вечер очакваме победителя от миналата година Атанас Кателиев и впечатляващата Йоана Сашова.


Концертните версии, които Графа ще изпълни, са създадени през последната година, а репетициите за шоуто продължават вече няколко седмици. Влади Ампов e известен с безкомпромисните си сценични представяния и традицията да кани специални, но рядко издава кои са те. От Монте Мюзик споделиха само, че в различните концертни вечери можем да очакваме Белослава, Мария Илиева, Орлин Павлов и NDOE.


Организацията на събития в настоящите условия се оказват голямо предизвикателство за Графа и екипа му, който изпълнява стриктно противоепидемичните мерки. По идея на Графа е произведена 50% публика от симпатични "греещи човечета", която да осигурява безопасно разстояние между зрителите и да носи настроение и усмивки. Дезинфектцията ще е още на входа, а професионални охранители строго ще съблюдават спазването на дистанция.


Графа изнася четири поредни концерта на парк център "Юнак" при строго спазване на епидемичните мерки


Лятото на 2020 г. ще запомним с едни по-различни концертни мероприятия, при 50% ограничен капацитет и седящи места. Независимо от това срещата между публика и любим изпълнител ще остане завинаги в сърцата им след няколкомесечната принудителна пауза.
Билети за концертите на Графа на парк център "Юнак" все още са налични в мрежата на www.eventim.bg, а децата между 7 и 14 години ползват 50% отстъпка от редовната цена.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK