Теленор с отличие в Employer of Choice Awards 2020

Съдържание от Telenor. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"
Теленор с отличие в Employer of Choice Awards 2020

Теленор получи отличие в категория "Технологии и оптимизации в управлението на човешките ресурси" в Employer of Choice Awards 2020. Компанията беше наградена за своята платформа за управление на HR процеси и вътрешна комуникация Digital Office.


"Digital Office е нещо, с което се гордеем и открояваме като работодателx. Множество HR процеси и процедури са на два-три клика разстояние, което улеснява ежедневието на нашите служители и прави комуникацията с тях бърза, интерактивна и ангажираща. Иновативното решение е наша вътрешна разработка, която обединява усилията на множество отдели в компанията. Продължаваме да го развиваме като иновативен дигитален продукт и отскоро го предлагаме като решение и за други компании, които искат да подобрят комуникацията със своите служители и да се възползват от предимствата на технологиите в управлението им", каза Галина Чулева, главен директор "Управление на хора и култура" в Теленор.


Основната цел на Digital Office е да бъде инструмент, с който бизнесът да улесни и да се погрижи за служителите си, като подобри вътрешната комуникация и направи лесни, бързи и приятни множество процеси, свързани с управлението на хората. В него са включени различни модули, които отговарят на конкретните нужди на бизнеса и адресират ключови елементи от живота в една компания.


Наградите Employer of Choice оценяват проекти, свързани с управлението и подобряване на работодателската марка. Победителите са определени от международно жури.


Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.
PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK