УОЛТОПИЯ представя в изложба впечатляващи проекти от света на катерачната и увеселителната индустрия

Съдържание от Walltopia. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

УОЛТОПИЯ представя в изложба впечатляващи проекти от света на катерачната и увеселителната индустрия


Макар "Уолтопия" често да фигурира в новинарския поток, в България всъщност се знае много малко за това, което нейните служители създават в страната и по света.


След проявения интерес от страна на българските медии към последния ѝ мащабен проект - най-високата катерачна стена на открито в света, "Уолтопия" реши да разкаже повече. Компанията ви кани да посетите изложба от подбрани фотографски и видео разкази, които представят най-впечатляващите ѝ проекти през годините и любопитните им истории. Най-внушителният експонат несъмнено е Walltopia Climbing Center - най-голямата зала за катерене в региона, която също ще можете да разгледате като част от обиколката.


Експозицията ще е отворена до края на месец октомври на адрес бул. Цариградско шосе 111в. Достъпна е за разглеждане и виртуално на сайта на компанията на адрес stories.walltopia.com


Изложбата "Уолтопия истории" разказва увлекателно за проектите и за пътя, по който една българска компания се превръща в световен лидер в производството на катерачни стени и водещ производител на атракционни съоръжения за глобалната увеселителна индустрия.


УОЛТОПИЯ представя в изложба впечатляващи проекти от света на катерачната и увеселителната индустрия


Към днешна дата "Уолтопия" има над 1800 проекта в повече от 75 страни на 6 континента. Именно "Уолтопия" прави възможно популяризирането на катеренето като спорт и сред възрастните и сред децата чрез геймифицирани интерактивни стени, и създава и налага идеята за Активно забавление чрез атракционните си продукти, които комбинират забавлението със спорт и здравословни дози адреналин. Въображението и уменията на служителите ѝ в България стоят в основата на уникални продукти, които задават тенденциите на глобалния пазар вече над 20 години, а сред клиентите на "Уолтопия" се нареждат имена от ранга на National Geographic, DreamWorks и Cirque du Soleil.


"Уолтопия" историите ще бъдат разказани и в серия от публикации, които ще представят работата зад проектите и вдъхновението на създателите им.


За "Уолтопия" АД


"Уолтопия" е световен лидер в производството на стени за катерене и водещ производител на атракционни съоръжения, които съчетават забавление, спорт и адреналин. Сред тях се нареждат роупс корси, нинджа трасета, интерактивни стени за катерене, ролглайдъри, изкуствени пещери и други.


Главният офис на компанията е в България, а дъщерни клонове има в САЩ, Канада и Китай. Местни търговски представителства има в повече от 20 страни по света, в това число Австралия, ОАЕ, Германия, Великобритания, Австрия и др. В България се намират и производствените бази на компанията - в Летница е тази на "Уолтопия", а в Лозен и Божурище - тези на дъщерни фирми на компанията.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK