Интерактивна среща На Том Диксън В Elegant Living ShowroomСъдържание от Elegant Living. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Британският дизайнер Том Диксън представи най-новите колекции на своето студио директно от мултидисциплинарното пространство Coal Office в Кингс Крос, Лондон. В събитието взеха участие български архитекти и дизайнери, които с интерес изгледаха презентацията от своите офиси и домове. Том Диксън се включи в zoom срещата, за да отговори на техните въпроси.


Като дългогодише и успешен партньор на Tom Dixon Studio шоурум Elegant Living беше част от глобалната серия интерактивни срещи на дизайнера с неговите почитатели, представители на медиите и професионалистите.
Виртуалната презентация, водена от Том Диксън, показа новите колекции осветителни тела, мебели и аксесоари. Дизайнерът демонстрира продуктите и разказа любопитни факти за иновационните технологии, материали и форми, които вдъхновяват неговия екип.


В живия диалог Том Диксън разказа за начина, по който работи студиото му и сподели своята визия за бъдещето на дизайна - все по-тясна връзка между занаятите и индустриалното производство, стремеж към усъвършенстване на продуктите, които ни заобикалят.


Шоурум Elegant Living е официален представител на бранда Tom Dixon от самото начало на основаването си преди 4 години. Забележителните осветителни тела с разпознаваем дизайнерски почерк, аксесоарите за дома и мебелите на Tom Dixon са постоянна част от колекцията на шоурума, която вдъхновява българските архитекти, дизайнери и клиенти. В трите просторни зали на Elegant Living са изложени голяма част от бестселърите на Tom Dixon - осветителни тела Melt, Spring, Stone, Beat, фотьoйлите Wingback, Fat, помощните маси , вази и свещници Swirl, аксесоари за дома. Постоянната пълна колекция чаши за вино, вода, уиски, шампанско и коктейли от серията TANK сега допълваме с минималистичните чаши PUCK - перфектната според Том форма и пропорция за изискан домашен бар.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK