Ориз Екстра Крина в подкрепа на SOS каузата

Съдържание от Крина

Ориз Екстра Крина в подкрепа на SOS каузата


В продължение на своята грижа към семейната трапеза КРИНА ще осигури на своите потребители възможността да подкрепят децата и семействата от програмите на SOS Детски селища България. Като производител на онези пакетирани храни, които всяко семейство обича и без които българската кухня не може - ориз, боб и леща - КРИНА ще дарява процент от всяка покупка на новия ориз Екстра в подкрепа на SOS каузата.


Кампанията стартира от 01 юни в следните вериги: Кауфланд, Билла, Метро, Фантастико, Коме, ЦБА, Промаркет, Мандарин, 345, Дар Никон и Фреш маркет. БЛАГОДАРИМ предварително на всички, които ще си купят Ориз Екстра Крина 1кг и ще подкрепят децата и семействата в риск.


"Прегръщаме каузата на SOS Детски селища България, защото вярваме, че всяко дете заслужава шанса да расте в уютна семейна среда", споделя Мариaна Младенова, маркетинг мениджър на КРИНА
"Радваме се, че в лицето на КРИНА намираме нов партньор и вярваме, че това партньорство ще остане устойчиво във времето, защото семейството е споделена ценност. Благодарим на КРИНА и всички техни клиенти, които купувайки си ориз Екстра Крина ще подкрепят SOS каузата", коментира Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.


За Крина:


КРИНА произвеждат и пакетират онези храни, които всяко семейство обича и без които българската кухня не може - ориз, боб и леща. С Крина може да приготвите любимите пълнени чушки, японско суши или италианско ризото. Защото оризът има безкрайно много лица и КРИНА предлага голяма част от многообразните му видове.
Приготвянето на традиционни ястия с ориз може да се превърне в голяма драма, ако нямате точните съставки. Насладете се на любимите пълнени чушки, пиле с ориз, сарми или мляко с ориз с новия ориз Екстра от Крина. С него може да се развихрите в кухнята и да сте сигурни в отличния резултат. Висококачествен и едрозърнест, сварява се равномерно, подходящ за традиционни домашни рецепти - това са безспорните му предимства. С ориз Екстра от Крина няма драма в кухнята, защото е екстра.


За SOS Детски селища България:


SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. За първи път след демократичните промени Сдружението предоставя алтернатива на институционалната грижа за деца - грижа в SOS семейство.


Сдружение SOS Детски селища България е част от голямото международно семейство SOS Children's Villages International, което се грижи за близо 2,500,000 деца в 136 страни по света. Тази година SOS Детски селища България отбелязва 30 ГОДИНИ ЛЮБОВ, УВАЖНИЕ И СИГУРНОСТ.


Вече 30 години Сдружение SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. В рамките на 30 години:
665 деца получиха семейство и пълен с обич дом - в приемни семейства и младежки домове;


321 младежи започнаха своя самостоятелен живот;


1000 приемни семейства бяха обучени и подкрепени;


242 осиновителски семейства бяха обучени да създадат връзка и да са любящи родители на деца, отгледани в SOS грижа.


76 SOS приемни семейства са подкрепяни ежедневно към днешна дата;


3439 деца са подкрепени да не загубят грижата на своите семейства от 2003 г. до днес;


1941 семейства са подпомогнати да продължат да се грижат за своите деца от 2003 г. до днес.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK