А1 се връща при меломаните с до 3 месеца безплатен абонамент за Deezer Premium

А1 се връща при меломаните с до 3 месеца безплатен абонамент за Deezer Premium


Съдържание от А1. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

А1 започва да предлага нова услуга за музикален стрийминг от 7 декември. Deezer е утвърдено име сред музикалните любители. В платформата ги очакват над 56 милиона записа, възможност за създаване на персонализирани плейлисти, както и умен алгоритъм за препоръки, който сам разпознава любимия стил на потребителите и им предлага нови песни. За старта на услугата А1 обявява и 3-месечен промоционален безплатен абонамент за Deezer Premium за всички свои потребители на мобилни услуги на договор, както и едномесечен абонамент за тези, които използват предплатени карти. За да го получат, клиентите трябва да заявят използването на услугата до 31.01.2021 г.


С Deezer клиентите на А1 ще се забавляват с функцията FLOW, която научава какво харесва потребителят и какво не, след което възпроизвежда безкраен поток от музика, подбрана специално за него. По този начин приложението предлага за слушане любима музика, примесена със свежи препоръки. Абонаментът за Deezer Premium означава, че няма да има и някакви прекъсвания за реклами, които да попречат на музикалното изживяване.


Изключително богатото съдържание от музикални изпълнения очаква меломаните в Deezer. Общият брой на записите - песни и подкасти - към момента е над 56 милиона, но в платформата непрекъснато се добавят и нови парчета. За да се ориентират в морето от музика, потребителите на платформата могат да слушат вече готовите плейлисти и да създадат свои собствени с любимите си песни. Богатите колекции са разпределени по жанр, а търсенето на любимата мелодия е бързо и интуитивно. Със SongCatcher пък лесно може да се разпознае всяка песен, която звучи навън.


Практично предимство за потребителите е и фактът, че могат да включат текстовете на любимите си песни на екрана на телефона, да пеят заедно с изпълнителя, да си организират импровизирано караоке с приятели или просто да се наслаждават на музиката.


Качеството на звука е забележително, без значение дали услугата се използва през мобилната мрежа (3G или 4G) или Wi-Fi. И в двата случая А1 и обещават HQ аудио без реклами. Възможно е да се слуша и в офлайн режим, като за целта музикалните файлове могат да се изтеглят на устройството на потребителя, без това да повлияе на качеството на музикалното изживяване.


От А1 не са забравили и всички любители на музиката, които са били потребители на платформата А1 Xplore Music - предшественикът на в портфолиото с услуги на телекома. Те ще получат цели 12 месеца промоционален период, ако са били активни потребители към 30 септември, когато беше прекратена старата платформа. За тази една година използването на Deezer остава напълно безплатно.


За тях, както и за новите потребители, които са се възползвали от 3-месечния безплатен период, месечната такса за използване на услугата ще бъде в размер на 9,99 лв. на месец. Тя се включва към месечната фактура за всички услуги от А1. За клиентите на предплатена услуга, активирали своя Deezer Premium абонамент, сумата ще се приспада от наличния баланс в картата им.


А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.


A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil - един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.


Deezer e компания за музикален стрийминг, създадена през 2007 година в дома на 23-годишния тогава Даниел Мархели. 13 години по-късно платформата вече е достъпна в повече от 180 страни, партнира си с водещите продуцентски къщи и разполага с един от най-обширните каталози със записи - музика и подкасти - в света. Към момента броя на записите надхвърля 56 милиона продължава да се увеличава.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK