Независима международна класация обяви Noble graphics за най-ефективната Българска рекламна агенция

Съдържание от Noble Graphic. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Независима международна класация обяви Noble graphics за най-ефективната Българска рекламна агенция


Noble Graphics е най-ефективната агенция в България, според независимата класация ТоpFICE, която анализира рекламните пазари в Европа, Северна и Южна Америка.
На база резултатите от наградите за ефективност от последните години, Noble Graphics се класира и в топ 100 на най-добрите агенции в Eвропа.


Това не е първо международно признание за независимата българска агенция, която още през 2019 се нарежда в топ 20 на най-ефективните агенции в цяла Европа, а през последните години е била обявявана трикратно за Агенция на годината на EFFIE Bulgaria и трикратно за Агенция на годината на ФАРА.


Работата на Noble Graphics e многократно оценявана високо на национално и световно ниво, като в колекцията й от над 200 отличия фигурират престижни фестивали като Epica, Eurobest, Cresta, Golden Drum, както и единствената българска номинация на Cannes Lions Festival of Creativity.


Постижението на Noble Graphics беше отбелязано и в международното издание за реклама и маркетинг Tomili, пред което творческите директори Мария Милушева и Марсел Леви споделиха своите виждания за рекламата, бизнеса и развитието на креативната индустрия (цялото интервю може да прочетете тук).

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK