"Чиста сметка" е новият топ продукт на БАКБ

Новата разплащателна сметка е без такси за откриване и обслужване

"Чиста сметка" е новият топ продукт на БАКБ


Съдържание от Българо-американска кредитна банка

Топ продуктът "Чиста сметка" е създаден от Българо-американска кредитна банка с идеята да се впише в стила на живот и да отговори на очакванията на модерния, работещ човек. С него освен удобствата да извършвате всекидневни електронни разплащания, присъщи на разплащателните сметки, можете да вземете максимума от средствата си, като не заплащате такси за обслужване, при това безсрочно. Откриването й също е без такса. Тя може да бъде основната ви сметка, по която получавате заплатата си, доходи от наеми, хонорари или други приходи и да ползвате чистата сума от тях.


"Чиста сметка" не е промоционално предложение на БАКБ, а банков продукт за граждани и всеки, който го използва според условията, ще може да спестява от такса обслужване за неограничен период от време. С откриването на "Чиста сметка" получавате привилегията да не плащате месечна такса за обслужване. Единственото условие е да имате месечни постъпления по сметката от поне 500 лева и използвате дебитна карта.


С "Чиста сметка" плащате в търговски обекти, лесно и удобно пазарувате онлайн с дебитната карта, правите парични преводи и плащате битови сметки през интернет банкиране BACB Plus или мобилното банкиране BACB Mobile.


Наред с всички тези предимства, с нея можете да зареждате своя мобилен портфейл BACB Pay без такса и да пазарувате навсякъде, без да правите никакви допълнителни разходи. Нещо повече, при плащане с BACB Pay, освен удобството на плащането с мобилен портфейл, можете да се възползвате от специални отстъпки в курорта Пампорово, както и при други търговски партньори.


"Чиста сметка" може да бъде открита от всеки нов клиент на банката. Настоящите клиенти на Българо-американска кредитна банка също могат да се възползват от предложението, ако не са разполагали с активна разплащателна сметка през последните 12 месеца или, ако притежават само депозитна сметка в банката.


"Този банков продукт е поредното предложение на БАКБ, с което се стремим да отговорим възможно най-добре на постоянно растящите изисквания на своите клиенти и на пазара, и да предложим финансово-изгодни и атрактивни решения, с чисти, ясни и дългосрочно предвидими условия", коментира Иван Иванов, директор "Банкиране на дребно".


Повече за "Чиста сметка" и за останалите продукти на банката можете да прочете на http://www.bacb.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK