CCC с грижа за природата

CCC с грижа за природата


Съдържание от CCC. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Водещата полска верига за чанти и обувки CCC представя новата си линия GO FOR NATURE. Продуктите от тази линия включват както дамски, така и мъжки и детски модели и са произведени по устойчив начин - чрез използване на екологични материали и технологии, които оптимизират изразходването на вода и енергия и са с нисък въглероден отпечатък.


Обувките и аксесоарите имат три различни етикета, които посочват как са произведени. Към задължителните маркировки на всеки артикул от серията ще видите още знаците: Leather Working Group, Water based PU и Recycled plastic botles.


Продуктите, означени с Leather Working Group, са изработени от кожа, доставена от екологични кожарски фабрики, сертифицирани от Leather Working Group. Сертификатът се присъжда на производители, които поддържат най-високите стандарти по отношение на опазването на околната среда и ефективността на производството. Той гарантира, че производствата са с намалена употреба на вода и в тях не се използват вредни вещества. Сред моделите, произведени от сертифицирана кожа, са актуалните за сезона равни чехли с декоративен възел, елегантните обувки със заоблен връх и минималистичните кецове на дебела подметка.


Вторият етикет Water based PU означава, че в производството са използвани рециклирани или био разградими материали. Той гарантира, че продуктите не съдържат вредни вещества, токсични химикали и материали от животински произход. Те са изработени с грижа за околната среда - от смоли на водна основа и без използване на разтворители. За производството на еко кожата или други синтетични материали от тази група са употребени минимални количества вода и енергия и по време на производствения процес се отделят само водни пари, като не се замърсяват въздухът или почвата.


Етикетът Recycled plastic bottles е поставен на артикули, произведени след рециклиране на пластмасови бутилки, което значително ограничава производството на нова пластмаса. По този начин се произвежда предимно полиестер, използван в шапки, шалове и чанти. Употребата на рециклиран полиестер в комбинация с напълно естествени материи изисква много по-малка консумация на енергия и вода. Наред с това въглеродните емисии са значително намалени.
Колекцията GO FOR NATURE още една стъпка на ССС в посока на защита на околната среда и гарантира, че пазаруваме отговорно .
Линията GO FOR NATURE е достъпна във всички магазини на CCC в страната.


CCC с грижа за природата


За CCC:


CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща площ над 700 000 кв. м, разположени в търговски центрове в 30 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно.


CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата - с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.
В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради любимите детски анимационни герои. Към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.


CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK