Фармацевтична компания "Сервие" има удоволствието да ви информира, че в периода 01.05-31.07.2021 г. ще проведе социално отговорна кампания "Стъпка за теб, увереност за тях" с партньорството на SOS Детски селища България.

Съдържание от Servier. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"
Фармацевтична компания "Сервие" има удоволствието да ви информира, че в периода 01.05-31.07.2021 г. ще проведе социално отговорна кампания "Стъпка за теб, увереност за тях" с партньорството на SOS Детски селища България.

От всяка продадена през посочения период опаковка Цедралекс (75мл и 150мл) "Сервие" ще дари по 1 лев на SOS Детски селища за програма "Начало на самостоятелен живот".
Програмата "Начало на самостоятелен живот" на SOS Детски селища, е създадена в помощ на SOS младежите, които са на прага на първите им стъпки извън SOS грижата. Дарените средства ще бъдат използвани за подкрепа в този преходен за тях период, за финансиране на последващото им образование, за стартиране на работа, за установяване в самостоятелни жилища.


Кампанията "Стъпка за теб, увереност за тях" ще бъде допълнително популяризирана чрез известни личности - посланици на добра воля и публикации в социалните мрежи. Към каузата вече се присъединиха: Лилия Маравиля, Деси Бакърджиева, Радина Кържилова, Весела Бабинова, Евелин Костова, Свилен Ноев, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Валентина Каролева, момичетата от националния отбор по художествена гимнастика: Симона Дянкова, Стефи Кирякова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова.


Броят на продадените опаковки Цедралекс 75мл и 150мл ще бъде отчетен по IMS справка на IQVIA за периода на кампанията. Размерът на събраните средства ще бъде обявен през септември 2021 г. в социалните мрежи на "Сервие" и на интернет страниците venite.bg, servier.bg и sosbg.org.
Вярваме, че с ваша помощ можем да реализираме ефективно тази социална кампания и да се поздравим с успешното й приключване. Нека заедно подадем ръка на SOS младежите в техните първи самостоятелни стъпки в живота.


От екипа на "Сервие"

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK