"Антракт 127" посрещна партньори и приятели в най-новото бизнес пространство в сърцето на столицата

"Антракт 127" посрещна партньори и приятели в най-новото бизнес пространство в сърцето на столицата


Съдържание от Анктракт 127. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 13ти юли "Анктракт 127" - най-новото премиум бизнес пространство отбеляза дългоочаквания финал на впечатляващия проект на ул. Г.С. Раковски 127 с летен коктейл със своите партньори и приятели.


"Преди близо 3 години пред нас се отвори възможността да купим сградата на Административния център "Славянска беседа". Въпреки западналото състояние на сградата тогава, усетихме духа на мястото. Вдъхновени от историята и културата тук, се наехме с нелеката задача да възвърнем значимостта на сградата и да създадем едно гъвкаво и елегантно офис пространство за работа, креативност и контакти." - сподели Олга Марсенак на летния коктейл вчера. Олга Марсенак, заедно с Кристоф Кута и Ксавие Марсенак са инвеститорите, които стоят зад "Анктракт 127" - успешни предприемачи с редица инвестиционни проекти и добре познати на родната бизнес среда. Кристоф Кута е собственик и основател на Advent Group, световен лидер в маркетинга и провеждането на персонализирани събития за международно бизнес образование, а Олга и Ксавие Марсенак стоят зад иновативната биотехнологична компания "Насекомо".


"Антракт 127" посрещна партньори и приятели в най-новото бизнес пространство в сърцето на столицата


"Антракт 127" е гъвкаво офис пространство от висок клас със смела амбиция да постави нови правила в начина на работа. Разположен на 6 етажа и над 2000 кв. м. центърът предлага отворено coworking пространство за 55 души, 34 стилни и напълно обзаведени офиса, 9 зали за срещи и отворено пространство за събития с тераса, разполагаща се по дължината на ул. Г.С. Раковски.
Емблематичната сграда, паметник на културата, е строена през 1935 г. с предназначение да помещава хотел, театър и едноименното читалище. През 90-те години част от сградата се отделя от хотелската част със самостоятелен вход откъм ул. Г.С. Раковски.


Днес, вдъхновен от локацията си на българския "Бродуей", "Антракт 127" посреща с театрален дух и висока бизнес класа. На първия етаж се разполага отворено пространството за споделена работа, съобразено с всички противоепидемични мерки. Шумопоглъщащата тежка завеса и артистичните полилеи тук загатват за театралната нотка в сградата.


Следващите 3 етажа предлагат напълно обзаведени индивидуални офиса за екипи от 2 до 8 човека. Всички помещения са с естествена дневна светлина, отваряеми прозорци и собствена климатизация. Всеки етаж разполага с обзаведена кухня, тоалетни, както и уютни зони за отдих и създаване на бизнес контакти.


"Антракт 127" посрещна партньори и приятели в най-новото бизнес пространство в сърцето на столицата


"Антракт 127" предлага гъвкави офис решения за бизнеса с краткосрочни договори и условия спрямо текущите нужди на наемателите. За разлика от традиционния офис модел, тук всички режийни разходи, поддръжка, обзавеждане, интернет и всички бизнес услуги са включени в наема, предоставящи възможността на компаниите да се фокусират единствено и само върху бизнеса си. За всички свои членове, пространството ще предлага разнообразни събития, спортни и социални активности, които да дадат възможност за създаване на значими бизнес контакти и за постигане на перфектния баланс между работа и активен живот в сърцето на пулсиращия град.


Специално за началото, до септември 2021 г. "Антракт 127" предлага отстъпка при наем на бюро в споделеното работно пространство или самостоятелен офис. А всеки вторник през лятото, пространството ще отвори врати за безплатен тестов ден с предварителна регистрация тук.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK