BAAwards 2021 дава старт на 7-те годишни награди на Българската асоциация на рекламодателите

Съдържание от Българската асоциация на рекламодателите

BAAwards 2021 дава старт на 7-те годишни награди на Българската асоциация на рекламодателите


След една нетипична година и половина, която промени света завинаги и предизвика много от компаниите да бъдат интересни и забележими, конкурсът BAAwards 2021 се завръща за 7-ма година в момент на просветление за бизнеса, когато средата е възможно най-вдъхновяваща и трансформираща се.


В този период със сигурност изпъкват кампаниите и хората зад тях, които не спират да търсят и намират работещи решения в напълно променената бизнес реалност.


Комуникационните стратегии, които ни правят впечатление тази година, представят разрешаване на проблем именно в пандемична ситуация и това доказва, че и във времето на неясноти за бизнеса креативните професионалисти намират начини да комуникират правилно и вдъхновяващо своите идеи и продукти.


Затова и тази година БАР си поставя като основна цел да насочи прожектора към хората, реализирали най-добрите кампании от началото на 2020 г. досега. Този период бележи много промени и в поведението на крайния потребител, който все по-често премисля използването на всяка услуга и закупуването и нуждата от всеки продукт, който достига до него. Затова и връзката между хора и хора е най-важното, към което се стреми всяка кампания, която иска да нарече себе си "Успешна".


Българската асоциация на рекламодателите кани всички да станат част от Новото начало - това, от което СМЕ част всички НИЕ, защото резултатите на компаниите идват от хората, които работят заедно за успеха. А когато фокусът е върху общия труд и вдъхновение, постиженията не закъсняват.


Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти ще се състезават в три отделни конкурса за наградите на БАР (BAAward 2021). Кампаниите, които ще се включат, трябва да са реализирани в периода 01 януари 2020 - 30 юни 2021 г. Те ще се подават онлайн от 01 септември 2021 до 17 октомври 2021 г. за бизнес конкурсите и до 31 октомври за студентския конкурс.


Кампаниите в BAAwards 2021 ще се състезават в 3 категории:

  • Пускане на пазара на нов продукт под нов бранд или като деноминатор на съществуващ бранд в установена категория
  • Пускане на пазара на новa услуга под нов бранд или като деноминатор на съществуващ бранд в установена категория
  • Kампания, свързана с корпоративна социална отговорност

Заявките в трите конкурса ще се оценяват от жури, съставено 9 водещи български професионалисти в сферата на маркетинга и рекламата, с председател Свилен Стрезов, Директор дивизия "Продукти без лекарско предписание", Тева и председател на УС на БАР.


Подробна информация за конкурсите BAAwards 2021 може да намерите на сайта www.baawards.com

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK