CETIN България открива нови позиции по програмата Open Mind

CETIN България открива нови позиции по програмата Open Mind


Съдържание от CETIN България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

CETIN открива общо три работни позиции за хора с физически затруднения, които в рамките на две години ще могат да се реализират в областта на финанси, бизнес развитие и търговски отдел. Позициите са част от седмото издание на програматa за професионално развитие и социална интеграция на хора в неравностойно положение Open Mind.


Участниците в програмата ще могат да се възползват от адаптирана работна среда, възможност за повишаване на професионалната си квалификация и конкурентоспособност на трудовия пазар, както и да развиват и прилагат знанията и уменията си в реална бизнес среда, получавайки адекватно за позицията възнаграждение. Успоредно с това всеки от тях ще има психологическа подкрепа и персонален наставник от екипите в CETIN България.


Желание за участие в Open Mind може да се заяви до 15 септември 2021 г. включително чрез регистрация и изпращане на автобиография и мотивационно писмо на следните линкове: Счетоводител/ Сътрудник Управление на документи/ Координатор проекти Кандидатите следва да имат завършено висше образование в зависимост от избраната област, компютърна грамотност, силна мотивация за учене и желание за работа в екип. Владеенето на английски език е предимство.


След приключване на двугодишната програма участниците ще получат подкрепа за професионалната си реализация във или извън компанията.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK