А1 дава бонус от 20 000 МВ и достъп до 5G ULTRA за всички нови абонати

А1 дава бонус от 20 000 МВ и достъп до 5G ULTRA за всички нови абонати


Съдържание от А1. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

От 1 септември влиза в сила ново промоционално предложение от А1, с което всички нови абонати на тарифни планове ONE ще получат еднократно допълнителни 20 000 МВ на максимална скорост. Подписалите нов договор ще имат и достъп до най-бързата мрежа в България - 5G ULTRA, която достига скорости над 1000 Mbps, както и висок приоритет в мрежата - предпоставка за още по-бърза връзка.


Само месец след като получи официално признание, че притежава най-бързата 5G мрежа в България от Ookla, А1 дава възможност на своите нови и настоящи абонати, които преподпишат своя договор, дори и на най-ниските тарифни планове, да се уверят в нейните качества. В допълнение телекомът предоставя и страхотен бонус пакет с 20 000 МВ на максимална скорост.


Бонусът се предоставя еднократно през първите три месеца от договора, а за да бъде активиран, потребителят трябва да се е регистрирал в мобилното приложение Моят А1 или уеб портала Моят А1 на А1.bg. Допълнителните мегабайти важат общо за три месеца от датата на активиране.


С цел да удовлетвори нуждите на всички потребители, А1 ще продължи да предлага и атрактивните Unlimited планове, създадени специално за хората, които не обичат ограниченията и искат да говорят и сърфират в най-бързата 5G ULTRA мрежа свободно. Тези планове се отличават както с неограничени мегабайти, SMS и MMS, така и с неограничени минути за разговори.


Комбинацията от истински бърза и неограничена скорост, 5G ULTRA и голям обем мегабайти за свободно сърфиране в интернет е поредното доказателство, че А1 развива концепцията си да е клиентски ориентиран оператор и да прави абонатите част от дигиталния свят.


А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения на над 4,8 милиона клиенти. През 2020 г. A1 България отчита приходи от 513,8 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 192,4 млн. евро.


A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 27 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия. Приходите на A1 Group за 2020 година са 4,55 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,58 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil - един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK