DENTSU CREATIVE: МОДЕРЕНИЯТ ТВОРЧЕСКИ ПОДХОД Е В ОСНОВАТА НА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВАТА ГЛОБАЛНА ТВОРЧЕСКА АГЕНЦИЯ, ЧАСТ ОТ ГРУПАТА НА DENTSU

DENTSU CREATIVE: МОДЕРЕНИЯТ ТВОРЧЕСКИ ПОДХОД Е В ОСНОВАТА НА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВАТА ГЛОБАЛНА ТВОРЧЕСКА АГЕНЦИЯ, ЧАСТ ОТ ГРУПАТА НА DENTSU


Съдържание от DENTSU CREATIVE

• Глобалният главен изпълнителен директор на dentsu International Уенди Кларк и глобалният главен творчески директор Фред Леврон обявиха създаването на Dentsu Creative, глобалната творческа агенция на dentsu по време на Международния рекламен фестивал Cannes Lions.
• Създадена с цел да обедини и подсили творческия подход във всички бизнес звена, Dentsu Creative ще изпълнява ролята на единна творческа мрежа, която ще работи с клиенти от целия свят.
• Isobar ще бъде интегрирана в Dentsu Creative на всички пазари в югоизточна Европа. Процесът включва не само промяна на бранда, но и напълно нов начин на работа с целенасочен фокус към развитието на криейтив услугите в целия регион.


DENTSU CREATIVE: МОДЕРЕНИЯТ ТВОРЧЕСКИ ПОДХОД Е В ОСНОВАТА НА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВАТА ГЛОБАЛНА ТВОРЧЕСКА АГЕНЦИЯ, ЧАСТ ОТ ГРУПАТА НА DENTSU


Комуникационната група dentsu обяви създаването на нова глобална творческа агенция, която обединява досегашните звена и екипи на агенциите DentsuMB и Isobar. Dentsu Creative е част от стратегията на компанията за подобряване на клиентската ангажираност с фокус върху креативността като неизменна част от интегрираните услуги на dentsu. Dentsu Creative цели да даде възможност за трансформация на бизнеса и брандовете през призмата на модерното творчество - представянето и прилагането на идеи, които сами по себе си създават култура, променят обществото и въвеждат бъдещи иновации. Ръководена от Фред Леврон, Dentsu Creative обединява 9,000 творчески експерти от 46 пазара в цял свят, пряко ангажирани с 37,000 експерти в сферата на медиите и потребителското преживяване в dentsu International, които ще работят в тясно сътрудничество с творческия екип на dentsu в Япония.


В югоизточна Европа, Dentsu Creative се управлява от творческия директор Мариус Тиану, който ще отговаря за екипите на агенцията в България, Хърватия и Румъния.
"Знаем, че клиентите ни очакват с нетърпение промяната на начина, по който се създават и управляват брандове. Това е причината да направим този сериозен преход в начина, по който подхождаме към креативността. Подходът ни се основава на принципите на т. нар. Modern Creativity - нов метод на работа, който поощрява по-близки отношения с медиите и съвместна работа без ограничения, подобрявайки ефективността между създаването и позиционирането на рекламата. Новата стратегия ще обедини уменията и възможностите на нашите екипи за създаване на креативни решения за нашите клиенти и да изгради вълнуващо бъдеще за всички нас", коментира Тиану. Dentsu Creative събира в себе си уникалното ДНК на dentsu от над 120-годишен японски професионализъм с богатия опит в изграждането на марки в съвременния медиен свят. Албена Петрова, Партньор клиенти за dentsu Югоизточна Европа, споделя, че новата агенция ще използва задълбочена информация за потребителското поведение, за да създава идеи, които са достатъчно големи, за да живеят навсякъде, достатъчно смели, за да очертаят нови територии и достатъчно богати, за да създадат персонализирано преживяване.


"Dentsu Creative предлага опростено и модерно творческо предложение, отговарящо на нуждите на нашите клиенти. В България работим усилено върху създаването на все по-висока ефективност при изграждането на кампании и сме горди, че този подход вече се възприема и в целия свят. Сега имаме възможност дасвържем ключовите си таланти с най-правилните възможности в най-правилното време. Гъвкавите екипи и липсата на териториални ограничения, превръщат Dentsu Creative в мощен глобален модел, приложим на локално ниво", казва Петрова.


DENTSU CREATIVE: МОДЕРЕНИЯТ ТВОРЧЕСКИ ПОДХОД Е В ОСНОВАТА НА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВАТА ГЛОБАЛНА ТВОРЧЕСКА АГЕНЦИЯ, ЧАСТ ОТ ГРУПАТА НА DENTSU


Dentsu Creative идва със силна визуална идентичност, създадена като творчески израз на срещата на Изтока със Запада. Тя събира в себе отдадеността на dentsu към работата и трансформиращата сила на творчеството.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK