История за едно проглеждане и още няколко невероятно смели истории и идеи

История за едно проглеждане и още няколко невероятно смели истории и идеи

© НеяВ този брой на НЕЯ преобладават определения като силна, смела и устремена.
Такава е Изабела Джалъзова, която не се страхува от нищо и може да се справи сама с всеки проблем. Янита Тончева, която определя работата си като мисия и за която с комбинация от знание и смелост всичко е възможно. Евгения, която отглежда билките си като следи новостите в научната литература и прави изследвания в демонстрационен пункт с рядко срещан професионализъм. Всички те обичат това, което правят и са посветили много старания, за да го постигнат.


НЕЯ се запозна лично и с три от четирите жени военни министърки в Европа и разказва личните им стратегии за справяне в мъжкия свят на войната.


В темата на броя се върнахме в града, в който живеем, за да го видим с добрите и лошите му страни. Намерихме хората, на които им пука какво се случва по градските тротоари и градинки и се грижат да е красиво. Видяхме новите красиви места и ги похвалихме. Видяхме и грозните. По-скоро ги видя един Градимир, когото си измислихме.
Дори представените архитектурни концепции за детски градини са невиждано смели. Такъв е фоторазказът на Анастас Петков, който описва как според него трябва да се прекара един ден из любимите му места в Испания.


На всички почитатели на списание НЕЯ пожелаваме приятни мигове с новия брой, който ще бъде в продажба от 18 септември. Можете да разгледате и Flash версията на изданието.


По-долу ще намерите линковете към публикувани статии от този брой на списанието:

Жени в доспехи


Кой всъщност ни облече

С деца на....музей

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK