Предстоят официалните срещи на премира Борисов в Япония

За днес са насроени  официалните работни срещи на министър-председателят Бойко Борисов и придружаващата го делегация от министри и бизнесмени в Япония. С Борисов са повече от 15 български бизнесмени, които ще имат срещи с представители на японския бизнес.


Борисов ще връчи и купата на правителството на Република България на финала на януарския турнир по сумо. На Големия Новогодишен Турнир по сумо участва и българинът Котоошу. След това министър-председателят Борисов ще присъства на специална чайна церемония при Японо-българската асоциация за приятелство в Токио.


Утре са срещите на бизнес-делегацията, която пътува с премиера. В програмата им са включени срещи с японски компании, както и подписване на договор между Българската търговско промишлена палата и Японската търговска абритражна асоциация и среща с федерацията на икономическите организации "Кейданрен". За вторник пък е предвидено откриването на "Бизнес форум за България", на който ще присъстват министрите Трайчо Трайков и Мирослав Найденов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK