"Белла България" ще изгради още 6 детски площадки през 2011 г.

Разгледайте цялото приложение УСТОЙЧИВА ГРАДСКА СРЕДАХранително-вкусовата компания "Белла България" ще изгради нови 6 детски площадки през 2011 г. по инициативата си "Повече сигурни места за щастливи игри". Те ще се намират в Нова Загора, Добрич, Пещера, Етрополе и Бургас. Това са и населените места, за които са получени най-много гласове на специалния сайт на инициативата ( www.mestazaigra.bg ).


Площадка и във вашия град
Проектът на "Белла България" за изграждане на малки детски площадки стартира през 2009 г. Досега са изградени общо 6 - в Пловдив, София, Варна, Перник, Габрово, гара Елин Пелин. Всъщност в Пловдив има две площадки, но първата е пилотен проект и затова не се включва в общата статистика.От компанията се въздържаха да съобщят стойността на осъществените проекти. "Даряваме според възможностите си и с убеждение, че изпълняваме граждански дълг", коментира изпълнителният директор на "Белла България" Елза Маркова.Към момента вече хиляди родители знаят за инициативата, тъй като от тяхната активност зависи и дали "Белла" ще изградят площадка и в тяхното населено място. Интересът към онлайн гласуването се е увеличил 2.5 пъти, отчитат от компанията.
Въпрос на отношение


"Грижата за околната среда е сред приоритетите на нашата компания", казва Елза Маркова. От "Белла" вярват, че с всяка година ще печелят все повече последователи и че Пловдив ще бъде пример за подражание.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK