Иновативни продукти представят на изложението "Стройко 2000"

За първи път в България ще бъде организиран експеримент за разбиване на блиндирана врата, която притежава 4-ти клас на взломоустойчивост. Експериментът ще бъде представен на най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България  "СТРОЙКО 2000". Изложението започва утре и ще продължи до 29 март от 10 до 19 часа.


Освен най-новите видове блиндирани врати на изложението ще бъде представена нова канадска технология за производство на студен асфалт. В него има избрани инертни материали, битум и кополимер. Студеният асфалт може да се полага при температури от -26°С до +49°С, при наличие на вода на мястото на полагане, без това да влияе върху качеството на настилката.


Освен това ще бъде представено и ново поколение керемиди, които имат спеицална защита от мухъл и плесен, от замърсяване, от неблагоприятни метереологични условия и т.н. Ще бъдат показани и къщи, които могат да се сглобяват и без кран.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK