Управлението на отпадъците обсъждат на конференция в София

Втора годишна конференция "Инфрастуктура и услуги в управление на отпадъците" организират от "Юкономикс", център за знания по инфраструктура и енергетика, публични и комунални услуги, с медийната подкрепа на списание "Ютилитис". Акцентът на форума е върху устойчивото развитие в управлението на отпадъците, финансирането и инвестирането и не на последно място добрите решения за преработка на "ненужните остатъци".


В събитието ще вземат участие представители на: Министерството на околната среда и водите, Българската асоциация по рециклиране, Националното сдружение на общините, мениджъри и експерти от ВиК компании, специалисти в областта на управлението на отпадъците, директори и експерти от държавни и общински институции, специалисти от инженерингови дружества, консултанти и специалисти на свободна практика, проектантски бюра.


Официални гости на събитието ще бъдат Нона Караджова, министър на околната среда и водите на Република България, Теодора Желева, Дирекция "УО", Началник отдел "Управление на битови и строителни отпадъци" към МОСВ, Гинка Чавдарова, Изпълнителен директор, Национално сдружение на общините на Република България, Теменужка Костова, Председател на УП на Българска асоциация по рециклиране, информират организаторите.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK