Дъщерна компания на "Трейс" взе поръчка за 1.5 млн. лв.

Трейс Бургас" ЕАД, компания която е дъщерно дружество на "Трейс Груп Холд" АД изпълняващо строителни обекти на територията на община Бургас е спечелила поръчка за 1.5 млн. лв. Това стана ясно от съобщение до Българската фондова борса.


"Трейс Бургас" ЕАД е подписало договори за инфраструктурно строителство по възстановяване на настилки, разрушени по време на аварийни ремонти по водопроводната и канализационна мрежа, обслужвана от "ВиК" Бургас. Продължава и изпълнението на обект "Благоустрояване на обществено значими пространства в подкрепа на социалната интеграция и устойчивото развитие на градската среда в Община Бургас.


"Трейс Груп Холд" наскоро обяви, че е отговаря за потдържането на близо 5 000 км. от пътищата в България, което е близо 25% от общата пътна настилак от републиканската пътна мрежа.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK