Ранните записвания от Русия се увеличиха с 90%

Интересът към България определено се увеличи и в края на лятото можем да очакваме ръст на туристите между 10 и 20%. Това определено ще бъде впечатляващ резултат. Причината не е толкова ситуацията в Северна Африка, заради която интересът към България действително нараства, а по-скоро подобряването на икономическата обстановка.


Добрите икономически новини и тенденции накараха хората да се замислят за летните си почивки. Към момента има ръст на раните записвания от всички пазари между 20 и 80-90%. Най-голямо увеличение - към 90%, има при раните записвания от пазари като Русия и Финландия. Трябва да се отбележи, че този значителен ръст на ранните записвания може да не се проектира директно и върху крайните резултати за пазара от съответната държава, които ще можем да отчетем на по-късен етап.


Любомир Панковски, собственик на "Алма Тур"

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK