"Труд" и "24 часа" вече официално са собственост на Огнян Донев и Любомир Павлов

След повече от седмичен отказ на Търговския регистър да впише промените в собствеността в пресгрупата, която издава вестниците ″Труд″, ″24 часа″ и  ″168 часа″, от вчера 83% от капитала на "Медийна група България холдинг" вече официално е собственост на на Огнян Донев и Любомир Павлов. Останалите 17% са притежание на фирма "Бг принтмедия" с управители Любомир Павлов и Христо Грозев.


Основни акционери вече са  Любомир Павлов с 43% и Огнян Донев – с 40%. Павлов има и 47% дял в ″БГ Принтмедия", а останалите 53%  от  регистрираното във Виена дружество, създадено специално за покупката на пресгрупата ″БГ Приватинвест″ ГмБХ, са собственост на Христо Грозев и Карл Хабсбург. Грозев заяви, че ще обжалва решението в съда. Той обяви, че има и паралелна проверка на прокуратурата за документна измама.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK